תעסוקה בתחום הפסיכותרפיה הגופנית.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעסוקה בתחום הפסיכותרפיה הגופנית.
    נועה
    21/04/2010

שלום,
    שמי נועה אני בת 24 ואני מתלבטת בקשר ללימודי פסיכותרפיה גופנית. אין לי תואר או מקצוע ולכן אני קצת מודאגת שבתום הלימודים תהיה לי בעיה לפרנס את עצמי רק דרך התחום של פסיכותרפיה גופנית. אני מניחה שהרבה אנשים העוסקים בתחום הם בעלי מקצוע נוסף שעוזר להם ויכול לתת להם פרנסה נוספת.
    אני אשמח לדעת איזה היצע של משרות יש בתחום? כמה ביקוש יש. ומה דעתכן על הסיטואציה הספציפית שלי?
    תודה רבה ויום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תעסוקה בתחום

יעל צמרת
    21/04/2010

היי נועה,
    לימודי פסיכותרפיה גופנית הינם מרתקים לחיים, בין אם תחליטי לעבוד בזה אח"כ ובין אם לא. לגבי פרנסה בתחום: יש , אך צריך לעבוד כדי להשיג אותה. יש צורך בשיווק עצמי בכל דרך שאת מכירה , אם להיות אסיסטנטית לאחר סיום לימודים ובכך להחשף. כן בהתחלה יש לשלב את התחום עם עבודה נוספת יציבה עד שאת בונה עצמך לפי הפרנסה שתתאים לך. אני יכולנ לומר לך כי יש ביקוש לתחום יותר ויותר ומינעד עשייה בתחום רחב.
    לגביך, כדי לראות איזה תחום מושך אותך ולכי ללמוד אותו והכי חשוב תאמיני כי לך תיהיה פרנסה וזו תגיע. יש הרבה תחומים שלא קשורים לטיפול שקשה להתפרנס מהם בהתחלה או למצוא עבודה.

בהצלחה,
    יעל צמרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו