שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רינה
    09/05/2010

אני סובלת מדיכאון כבר תקופה ארוכה וטופלתי בתרופה נוגדת דיכאון בשם ציפרלקס שגרמה לי מאוד להשמנה אז הפסקתי את השימוש בה. השאלה שלי היא אם יתכן וטיפול שיחתי אצל פסיכתרפיסט יכול לעזור מבלי שאצטרך לקחת שוב את התרופה? יש לציין כי טופלתי בעבר ע"י פסיכולוג שלא עזר לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• דיכאון

עינבל פנחס-פרג
    10/05/2010

שלום רינה,
    טיפול בפסיכותרפיה יכול לעזור מאוד במקרים של דיכאון וגם להוריד את הצורך בתרופות. אך זה תלוי גם בחומרת הדיכאון והשפעתו על חייך ותפקודך ביומיום. פסיכותרפיה היא תהליך ובמידה והדיכאון חמור יכול להיות שתזדקקי לתרופה בהתחלה ותרדי במינונים עד להפסקתה לגמרי (את יכולה להתייעץ עם פסיכיאטר לגבי תרופות אחרות עם פחות תופעות לוואי).
    את יכולה לנסות מטפל אחר אולי משהו בכימיה ביניכם לא עבד. בנוסף, דיכאון קשור לאנרגיית החיים ולהנאה והנעה ולכן אני ממליצה לך טיפול המשלב שיחה עם עבודה עם הגוף.

בהצלחה,
    ענבל פרג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו