כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש
    נטעלי
    25/05/2010

אני סובלת מכאבי ראש. מבדיקה שעשו לי אמרו לי שמדובר בכאבי ראש מסוג tension headaches, ואני באמת אדם לחוץ למדי. האם תוכלו להמליץ לי על טכניקות הירגעות שיכולות להיות יעילות ועם זאת פשוטות לביצוע. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• כאבי ראש

עינבל פנחס-פרג
    26/05/2010

נטעלי יקרה,

ישנם מספר דברים שתוכלי לעשות:

1. לתרגל נשימות. במהלך היום גם כאשר את לא סובלת מכאב ראש, לקחת כמה דקות בהן את משתדלת להתרכז בנשימה, בשאיפה ובנשיפה. תנסי להכניס זאת לשגרה שלך מס' פעמים ביום.

2. בזמן כאב ראש תוך כדי הנשימה דמייני שהאויר שנכנס נשלח אל המקום הכואב ו"מנקה"/מלטף את האזור והאויר שיוצא מוציא איתו גם מהכאב. אם זה מתאים לך את יכולה לנסות לדמיין נוזל בצבע שאת אוהבת שעובר במקומות הכואבים.

3. תני לכאב הראש תשומת לב מספר דקות . שבי במקום שקט ונסי להשאר עם הכאב, דברי אל הכאב, תאמרי לכאב שאת שמה לב אליו ומוכנה להיות איתו נניח 3 דקות. בהתחלה יכול להיות שכאב הראש יתגבר אבל אח"כ ירגע.

4. כשאת לחוצה , נסי לעצור לרגע ולהרגיש את נקודות התמיכה של הגוף עם הכסא (גב, ישבן, רגליים) ולחפש מקום בגוף שיחסית מרגיש בנוח והתמקדי בו מספר דקות.

את מוזמנת לכתוב לנו מה עזר לך.
    בהצלחה,
    ענבל פרג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו