שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ציפי
    21/06/2010

היי
    אני צריכה עזרה - אני אמא טריה ואין לי עזרה בכלל ותמיכה מאף אחד סביבי. יש לי בעל, ואמא ואחים ואבא ואף אחד מהם לא עוזר לי ברגעים קשים ואני כבר שבורה לגמרי. אני כ"כ כועסץ על כולם ומאוכזבת וכואב לי ואני מוציאה את זה על הבת שלי. אמא עצבנית - וזו לא האמא שאני! ולא האמא שאני רוצה להיות......יש לה קשיים בהירדמות ואין לי איך לעזור לה לא מבחינה כלכלית ולא תמיכה נפםשית. אני ערה איתה בלילות ואני איתה כל היות - אני עובדת בטיפול בעוד ילדה בביתי. והמצב הכלכלי שלנו לא טוב (בגלל זה העבודה מבית).

מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אמא טריה

יעל צמרת
    22/06/2010

שלום ציפי,

קודם כל מזל טוב על הולדת בתך. אין ספק שבתחילת הדרך יש צורך לתמיכה ועזרה פיזית הן מהמשפחה ובטח מהבעל. הבאת הילד הביתה קשה הן לך והן לבן זוגך, שבטח עוד לא הפנים את השינוי שחל בחייכם. חסרה כאן המון אינפורמצייה על האינטרקצייה המשפחתית בינך ולבין בעלך ובינך לבין הוריך. חשוב מאוד שתדברי איתו באופן כנה וגלוי (ולא מאשים) על רגשותיך והצורך שלך בעזרתו לפחות בדברים כמו מקלחת,השכבה... אין ספק שהכעס יוצא על ביתך, את עמוסה רגשית ופיסית וחשוב מאוד בתקופה זו לקבל תמיכה מקצועית. את יכולה לברר אצל סטודנטים שעושים סטאז' ואז מחיר הטיפול יהיה זול יותר.
    את מוזמנת ליצור קשר לקבלת הכוונה מדוייקת יותר.

כל טוב,
    יעל צמרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו