מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהטניה13/07/2010
אני כבת 20, מספר חודשים לאחר תאונת דרכים.
בתאונה נפגעתי חבלת ראש קלה יחסית.
מאז התאונה אני מדוכאת, עצבנית, יש לי התקפי זעם, כעס, בכי בלתי נשלט...
בזמנים מסויימים אני גם ממש בלתי נסבלת, ויצא שככה התנתקתי מאוד מהסביבה שלא הבינה אותי ופירשה אותי לא נכון- מהרבה חברות, ובשלב מסויים גם מהמשפחה.
אני מרגישה המון אשמה בכך שהבאתי את זה על עצמי,
גם בדידות, עצבות, אין כוח לכלום, מין רצון כזה לשקוע, אולי למות... קושי לתפקד ברמה הכי בסיסית.. ועם זאת, יש זמנים שבהם אני מרגישה לחלוטין בסדר, מצליחה להנות מכל מיני דברים, צוחקת..
אני לא יודעת מה לעשות, לא רוצה להרגיש שייכות לדיכאון הזה ובטח לא רוצה להכניס את עצמי לטיפולים תרופתיים שאחר כך אתמכר אליהם, שכן לפני כן הייתי אדם שמח, מלא בחוש הומור ופעלתני מאוד, ואני בהלם שנחתתי למקום הזה..
אשמח לקבל איזשהי עצה..
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום
יעל צמרת13/07/2010הי טניה,
האם לאחר התאונה נבדקת? האם היית אצל נויירולוג כדי שיוכל למור לך את מצב פגיעת הראש? זה דבר שאני קודם כל מציעה לך לבדוק (אם לא עשית כך). תאונה זו חויה טראומתית שיש לעבד אותה.
לכן אני ממליצה לך ללכת לטיפול כי כן משתמע שיש סימני דיכאון ואת זקוקה לתמיכה, ליווי ועיבוד הטראומה, אין סיבה שבגילך הצעיר תאבדי את שמחת חייך ואת חברייך.
כל טוב,
יעל צמרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אבחון הפרעה בעקבות הופעת תסמינים - עזרה דחופה
חרדות חברתיות סטרס וקילוף העור במכוון
דודה מרירה ושלילית - בירור
דלוזיה מגלומניה- דרכי טיפול
בעייה מינית וירידה בזיכרון
הפרעת אישיות גבולית- דרכי טיפול
חלומות חוזרים על האקס
מחלות נפש והשפעת גנטיקה
טיפים לשפר של הזיכרון
ערוץ הבריאות
.jpg)