שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    טניה
    13/07/2010

אני כבת 20, מספר חודשים לאחר תאונת דרכים.
    בתאונה נפגעתי חבלת ראש קלה יחסית.

מאז התאונה אני מדוכאת, עצבנית, יש לי התקפי זעם, כעס, בכי בלתי נשלט...

בזמנים מסויימים אני גם ממש בלתי נסבלת, ויצא שככה התנתקתי מאוד מהסביבה שלא הבינה אותי ופירשה אותי לא נכון- מהרבה חברות, ובשלב מסויים גם מהמשפחה.

אני מרגישה המון אשמה בכך שהבאתי את זה על עצמי,
    גם בדידות, עצבות, אין כוח לכלום, מין רצון כזה לשקוע, אולי למות... קושי לתפקד ברמה הכי בסיסית.. ועם זאת, יש זמנים שבהם אני מרגישה לחלוטין בסדר, מצליחה להנות מכל מיני דברים, צוחקת..

אני לא יודעת מה לעשות, לא רוצה להרגיש שייכות לדיכאון הזה ובטח לא רוצה להכניס את עצמי לטיפולים תרופתיים שאחר כך אתמכר אליהם, שכן לפני כן הייתי אדם שמח, מלא בחוש הומור ופעלתני מאוד, ואני בהלם שנחתתי למקום הזה..

אשמח לקבל איזשהי עצה..
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שיקום

יעל צמרת
    13/07/2010

הי טניה,

האם לאחר התאונה נבדקת? האם היית אצל נויירולוג כדי שיוכל למור לך את מצב פגיעת הראש? זה דבר שאני קודם כל מציעה לך לבדוק (אם לא עשית כך). תאונה זו חויה טראומתית שיש לעבד אותה.
    לכן אני ממליצה לך ללכת לטיפול כי כן משתמע שיש סימני דיכאון ואת זקוקה לתמיכה, ליווי ועיבוד הטראומה, אין סיבה שבגילך הצעיר תאבדי את שמחת חייך ואת חברייך.

כל טוב,
    יעל צמרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו