מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחרור מכעסיםגל יעקב16/08/2010
שלום רב,
לי יש בעיה בניהול הכעסים שלי ורציתי לדעת אם ישנה סדנה שאת ממליצה שבה מלמדים על טכניקות של שיחרור מכעסים וכמו כן איך לנהל ולשלוט במצבי הרוח שלנו ובעצבים וכעסים יותר נכון כך שזה לא יפריע לי ולזולת.
אני מציין שאני גר באזור המרכז
שאלה נוספת היא האם טכניקת הביופידבק היא יכולה לעזור במיקרה הזה ?
תודה מקרב לב,
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניהול מצבי רוח
יעל צמרת19/08/2010שלום לך גל,
כעס הוא אחד הרגשות הקשים יותר עבורנו בני האדם, אף אחד לא אוהב לכעוס ורובהאנשים לא אוהבים שכועסים עליהם. ישנן סדנאות רבות ומגוונות היום בשוק לניהול כעסים ומצבי רוח. אני מאמינה כי אננו יכולים "לנהל" את מצבי הרוח שלנו, אנו יכולים לזהות אותם ולראות איך ניתן לתעל אותם או לבטא אותם ואולי לא נוכל לבטא אך לפחות להיות מודעים אליהם ברגע נתון. אם אתה מרגיש כי הינך מלא בכעס אני מציעה לך לפנות לטיפול על מנת שתוכל לראות מה עומד מאחורי הכעס הזה ולא רק להוציא ולהוציא כי זה יתמלא מחדש, כמו גלגל. לכן, כמו תמיד, אני מציעה לטפל בשורש.
ביופידבק זו טכניקה טובה למצבי חרדה, הפרעות קשב, היפראקטיביות אנני יודעת איך היא עובדת עם כעסים ואם בכלל.
בהצלחה,
יעל צמרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אבחון הפרעה בעקבות הופעת תסמינים - עזרה דחופה
חרדות חברתיות סטרס וקילוף העור במכוון
דודה מרירה ושלילית - בירור
דלוזיה מגלומניה- דרכי טיפול
בעייה מינית וירידה בזיכרון
הפרעת אישיות גבולית- דרכי טיפול
חלומות חוזרים על האקס
מחלות נפש והשפעת גנטיקה
טיפים לשפר של הזיכרון
ערוץ הבריאות
.jpg)