ספרים בנושא פסיכותרפיה גופנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספרים בנושא פסיכותרפיה גופנית
    אפרת ארגמן
    31/08/2010

שלום,
    אני מחפשת ספר אשר מרכז את כל המידע לגבי תיאוריטקנים בתחום הפסיכותרפיה הגופנית או לחילופין ספרים של וילהלם רייך אלכסנדר לואן וסטנלי קלמן...מחפשת חומר לגבי "שריון גופני" והתמוססותו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ספרים.

עינבל פנחס-פרג
    31/08/2010

שלום אפרת,

יש ספר של גילה בויום שכתבה על וילהלם רייך ועבודתו. הוא נקרא: "וילהלם רייך מחקריו באנרגיית החיים" אני לא בטוחה שאפשר עדיין לרכוש אותו, חפשי אותו בספריות.

אני מכירה ספר של לואן באנגלית לא קלה. אם את מעוניינת כתבי שוב ואחפש לך את השם המדויק שלו.

אם את צריכה את החומר לצורך כתיבת עבודה, את מוזמנת ליצור קשר , יש לי מאמרים של גרדה בויסן ואחרים שאוכל לתת לך לצלם.

ענבל פרג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספרים מאמרים בפסיכותראפיה גופנית

ירון
    16/01/2011

היי ענבל
    וסליחה מראש על ההתפרצות לדלת הפתוחה.

אנוכי סטודנט שנה ב' לפסיכותראפיה גופנית ואשמח לצלם חומרים/מאמרים של גרדה בוייסן ואחרים ככל שניתן על מנת לצמוח ולהתרחב .

תודה מראש .

ירון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספרים

יעל צמרת
    31/08/2010

שלום אפרת,

בנוסף יש לך ספרים של רפי רוזן שמדבר המון על העבודה עם הגוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו