מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כושר גופניגיל05/09/2010
שלום רב.
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון האמת....
אני בן 23. רציתי לשאול האמת לגבי פן פסיכולוגי שבעניין.
כרגע אני שוקל 93, 1.85, הכי הרבה ששקלתי אי פעם האמת.
כלומר רוב חיי אני בגרף עולה.
עכשיו, שאני מעוניין לחזור לפעילות גופנית (לא עושה בכלל) אני מרגיש כאילו יש לי איזה מחסום מלעשות את זה? לא יודע אם זה נובע מעצלנות, או מתחושה אחרת...
אני יודע אבל שחוסר פעילות גופנית אצלי, משפיעה לי על המצב רוח, גורמת לי להרגיש רע עם עצמי ואם איך שאני נראה, ומונעת ממני דברים, אפילו לצאת למקומות לפעמים, או כרגע לשחק כדורגל אפילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות גופנית
עינבל פנחס-פרג06/09/2010שלום גיל,
לא ברור לי משאלתך אם אתה מדבר על מחסום פיסי, משהו שדומה לעייפות ולאות או שיש איזו שהיא התנגדות פנימית רגשית לעסוק בפעילות גופנית.
אם מדובר בסוג של עייפות קודם כל הייתי מציעה לך לבצע בדיקות דם לוודא שאין לך חסרים תזונתיים כמו ברזל או חסרים אחרים.
אם פיסית הכל בסדר, אפשר לבדוק דרך focusing (התמקדות זו שיטה שעובדת עם התחושות הגופניות) במספר מפגשים בודדים, מה גורם למחסום ולמצוא דרך לעבור אותו.
לפעמים מדובר בדכדוך. אם זה המצב כדאי לקבל יעוץ אישי.
שנה טובה,
ענבל פרג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אבחון הפרעה בעקבות הופעת תסמינים - עזרה דחופה
חרדות חברתיות סטרס וקילוף העור במכוון
דודה מרירה ושלילית - בירור
דלוזיה מגלומניה- דרכי טיפול
בעייה מינית וירידה בזיכרון
הפרעת אישיות גבולית- דרכי טיפול
חלומות חוזרים על האקס
מחלות נפש והשפעת גנטיקה
טיפים לשפר של הזיכרון
ערוץ הבריאות
.jpg)