התקפי חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי חרדה
    רמונה
    06/02/2011

היי, בת 28, עובדת ולמדת, לפני חצי שנה בשעות הערב הרגשתי סוג של קושי לנשום, הזעתי, היתה לי תחושה שיד שמאל רדומה, היו לי רעידות ברגליים וצמרמורות. חיכיתי ולאחר עשרים דקות זה עבר. למחרת הלכתי לרופא והוא שלח אותי לעשות בדיקות דם, לחץ דם, בדיקות מאמץ, צילום חזה ואקג. הבדיקות היו תקינות לגמרי והרופא אמר כי כנראה מדובר בהתקף חרדה והמליץ לי לקחת רסקיו רמדי. התחלתי לקחת אבל התקפי החרדה לא הפסיקו ומאז חזרו שוב ושוב, לפעמים גם הרבה יותר חמורים. הגעתי גם למיון, המליצו לי על עוד תרופה אבל אני מעדיפה לא לקחת תרופות פסיכיאטריות. מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי חרדה

הוספת תגובה

• התקפי חרדה - תגובה

יעל צמרת
    08/02/2011

שלום רמונה,

מה שאת מתארת זה קלאסי להתקפי חרדה, ההמלצה הכי טובה שאתן לך פשוט ללכת לטיפול - כבר עכשיו, לא חייב להיות משהו ארוך טווח. זה יתן לך כלים להתמודד, וגם לראות מה מוביל להתקפי החרדה.
    בנוסף את יכולה למצוא "10 דרכים להתמודדות עם חרדה" שכתבנו ענבל ואני באתר זה בפסיכולוגיה והתמכרויות.

כל טוב,
    יעל צמרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו