כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש
    לי
    27/03/2011

יש לי כאבי ראש מדי יום כמעט, לעתים אני לוקחת כדורים על אף שאני משתדלת להימנע... אבל אני פשוט לא יודעת מה לעשות בנידון.

אשמח לפתרונות אפשריים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• כאבי ראש - תגובה

יעל צמרת
    28/03/2011

שלום לי,

כיוון שכאבי הראש שלך על בסיס קבוע אני ממליצה לך קודם כל לעשות בדיקות דם, בדיקת עניים ובכלל לברר עם רופא המשפחה על איזה בדיקות הוא ממליץ לך.
    שימי לב מאיזה איזור מגיע הכאב: מהרקות/ מהעורף/ מצח.. והאם את שותה מספיק.
    כאבי ראש יכולים להופיע גם מעומס,דאגות,חרדות... לכן אם תוכלי להיות יותר ספציפית אוכל לעזור לך בתרגילים מסויימים, שיקלו על כאבי הראש אך לא בטוח יפתרו את הבעיה.
    אשמח אם תפרטי יותר או תצרי קשר.

תרגישי טוב
    יעל צמרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש...

לי
    05/04/2011

הייתה לי באמת תקופה לחוצה של מבחנים מטורפים... הכאבים מגיעים בעיקר מהצד האחורי של הראש, משהו בין מעל לצוואר לקודקוד. בנוסף, אני מרכיבה עדשות מגע במשך שעות, אם יכול להיות שזה משפיע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש... - תגובה

יעל צמרת
    06/04/2011

שלום לי,

בהחלט נשמע שכל מה שאת אומרת משפיע. נשמע שיש המון לחץ מאזור העיניים: עדשות שאת מרכיבה למשך שעות - זה לא בריא, למידה, מבחנים..יש המון עומס על העיניים. אני מציאה לך לעבור למשקפיים ולעשות תרגילי הרפייה לעניים, שזה אומר לעצום אותם ולגלגל אותם שהם עצומות, לחמם אותם עם ידיים/ כרית חימום/ עיסוי באזור הצאוור והמצח.

תרגישי טוב.
    יעל צמרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו