טיפול במגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול במגע
    דפי
    11/04/2011

שלום רב

אני מטופלת בטיפול פסיכולוגי דינאמי אצל פסיכולוגית, היתה מחשבה לשלב טיפול זה עם טיפול נוסף במגע כיוון שישנה תחושה שהטיפול הפסיכולוגי אינו נותן מענה לחלקים הגופניים.
    רציתי גם לשאול את דעתכן על האפשרות של שילוב שני טיפולים וגם לבקש המלצות למטפלים במגע באזור חיפה. אשמח לקבל המלצות בפורום.

תודה!
    דפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול במגע

הוספת תגובה

• טיפול במגע - תגובה

עינבל פנחס-פרג
    12/04/2011

שלום לך דפי,

אני מאוד מאמינה בשילוב של עבודה גופנית עם שיחות. בגלל התחום שאני עוסקת אני מכירה יותר את המצב בו מטפל אחד עושה את השילוב הזה ואז בטיפול מעבדים בשיחות גם את התכנים שעולים מן הגוף. היתרון בכך שהמטפל עד לחוויה הגופנית אונליין, נוצר קשר הדוק בין מה שקורה בגוף למה שקורה בנפש ונחסך הצורך לתאר ולהסביר את החוויה. אבל אני יודעת שיש מטופלים שבוחרים להפריד מסיבות שונות, למשל קשר משמעותי עם הפסיכולוג שהתחילו לעבוד איתו. אם זה מה שמתאים לך תצטרכי לבחור בין טיפול שהוא בעיקרו מגע כמו שיאצו ורפלקסולוגיה, או בטיפול בפסיכותרפיה גופנית.בסוג הראשון לפעמים יש הקשרים רגשיים ולפעמים לא באופן עמוק ומדובר בעיקר בשחרור מתח פיזי, בפסיכותרפיה גופנית מראש יש התייחסות לשילוב בין הגוף, רגש , שכל וגם ליחסי מטפל מטופל. את היתרון של זה ציינתי אך יש כאלה שירגישו שזה יותר מידי עבורם להתמודד עם דינמיקה טיפולית נוספת. זה תלוי בעיקר בהרגשה שלך.

בהצלחה וחג שמח
    ענבל פרג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו