הקפאת ביציות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקפאת ביציות
    נתי
    18/07/2011

אני בת 39.5, רווקה. רופאת הנשים שלי המליצה לי על הקפאת ביציות.
    אני פונה לפורום "ניטראלי" כי בינתיים הרופאים שעושים את זה באופן פרטי, ממליצים לי לעשות ואני נורא מתלבטת. כי זה גם הליך יקר מאוד (20,000 ש"ח) ולא נעים. ולכן ברצוני לשאול- האם בגילי באמת שווה לי לעשות את זה? האם הסיכויים להרות מביצית מוקפאת גבוהים בכלל?
    אודה מאוד על תשובה בהקדם שכן אין לי הרבה זמן להחליט.
    תןדה רבה
    נתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקפאת ביציות

הוספת תגובה

• הקפאת ביציות - תגובה

פרופ` זאב בלומנפלד
    18/07/2011

מטרת הקפאת הביציות הינה לשמר ביציות בגילך הנוכחי למקרה שתפגשי בבחיר לבך, בגבר שאותו תרצי כאבי ילדייך, בעוד מספר שנים. במקרה כזה הסיכוי להרות מביציות מוקפאות בגילך כיום גדול יותר מאשר הביציות בגיל 42 או 44 או יותר.
    מאידך, אם להערכתך נושא ההריון עם בן זוג יתממש תוך חודשים ספורים, הסיכויים לא ישתנו בהרבה.
    כמו הרבה דברים בחיים , העיתוי הוא שם המשחק...
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם תרצי לדבר עם עוד במצבך

יעל
    24/07/2011

תצטרפי ל פורום לנשים שמקפיאות ביציות, הרבה אינפורמציה

יש יותר מבוגרות ממך שעושות, אבל נאמר להם שהסיכויים נמוכים - סיכוי לללידה ממחזור שאיבה אחת נע בין 8 ל17 אחוז.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם תרצי לדבר עם עוד במצבך - תגובה

פרופ` אבי בן הרוש
    21/08/2011

אינני יודע מהיכן נתונים כאלו נלקחים...כדאי לקבל את הנתונים מגורמים מוסמכים שאינם בעלי אינטרסים כאלו או אחרים שלעתים גוברים למרבה הצער על הצורך במתן ייעוץ רפואי הולם והוגן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקפאת ביציות - תגובה

פרופ` אבי בן הרוש
    31/07/2011

שלום נתי. ניתן להקפיא ביציות בגילך רק חשוב להדגיש כי הסיכוי להריון ולידה מביציות אלו קטן הרבה יותר מהדיווחים המעודדים בספרות בהקפאה של ביציות מנשים צעירות. מידע רב יותר תוכלי לקבל בפגישה אישית, אשמח לעזור לך. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו