ביוץ????דחוף מאוד....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ????דחוף מאוד....
    לינור
    01/01/2012

שלום, וסת אחרונה 10/12, מטופלת בכדורי איקאקלומין בגלל וסת לא סדירה ולכן ביוץ לא סדיר, עשיתי מעקב זקיקים וביום ראשון (25/12) שעבר הזקיק היה 17 מ"מ ואחד 14 מ"מ, ביום שלישי (27/12)בדיקה אצל הרופא הנשים שלי :זקיק בשחלה ימנית גודל 20 מ"מ ושחלה שמלאית 17 מ"מ הרופא בנוסף נתן לי זריקה של OVITRELLE 250 משום שאמר שהגודל של הזקיקי מצביע על ביוץ ואמר לי שצריך לקיים יחסים באותו יום, למחרת ומחרתיים.
    בנוסף אני מבצעת בדיקות עם מקלוני ביוץ- ביום שלישי לאחר שהייתי אצל הרופא המקלון הראה שיש ביוץ, כך גם ביום רביעי, חמישי, שישי ושבת (אתמול בערב) איך יתכן שהמקלון מראה כל כך הרבה ימי ביוץ, האם בגלל הזריקה משך הביוץ התארך וגם הזקיק הקטן יותר הגיע לביוץ? אני מאוד מבולבלת ולא מבינה את פשר העניין????
    אני יודעת שהמקלונים מדוייקים מאוד משום שאני משתמשת בהם תקופה ארוכה+ מעקב זקיקים וזה מראה באמת מתי אין /יש ביוץ....
    אשמח לתשובה מהירה תודה ,לינור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ????דחוף מאוד....

הוספת תגובה

• ביוץ????דחוף מאוד.... - תגובה

פרופ` זאב בלומנפלד
    01/01/2012

זריקת ה- OVITRELLE 250 מכילה HCG שהינו הורמון הנשאר בגוף עד שבוע ולעתים אף יותר ועלול לעשות FALSE POSITIVE של בדיקת הביוץ ע''י המקלונים.
    ביוץ היה בערך 36 שעות לאחר זריקת ה - OVITRELLE .
    באיחולי הצלחת הריון חדש לשנה החדשה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו