מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקפאת ביציותמירב05/05/2012
שלום,
לפני הקפאת ביציות, בת 37. קיבלתי פרוטוקול קצר עם פרגובריס(כפול 10) מהיום השלישי למחזור לאחר מכן אורגלוטרן(כפול10) ובהמשך דקפפטיל (כפול 2). מה דעתך על הפרוטקול? האם הוא ידוע? מקובל? (מכיוון שכל התהליך מאוד יקר אני מעוניינת להגיע לתגובה אופטימלית).הרופאה אמרה לי לרכוש להתחלה 5 אמפולות של פרגובריס ואז נראה להמשך, אם תוכל להסביר לי מדוע.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפאת ביציות - תגובה
פרופ` זאב בלומנפלד06/05/2012תמיד מומלץ להיוועץ ולשאול את הרופא המטפל לשיקולי הבחירה בפרוטוקול ספיציפי.
מטרת הפורום הינה לעזור ולספק מידע בשאלות עקרוניות ולא להעביר בקרת איכות או בקורת על טיפול שניתן ע''י הרופא המטפל.
זה לא רק לא קולגיאלי ובלתי מקצועי, אלא אף שגוי מבחינה רפואית לתת עצות טיפוליות לפציינטית שלא מוכרת ולא נבדקה ע''י היועץ, בכיר ומנוסה ככל שיהיה.
מאחל לך הצלחה בטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה למירב
מור30/06/2014מירב שלום..התחלתי להתעניין לאחרונה בהליך של ההקפאה, האם את עושה את זה דרך מומחה פוריות של קופ,ח שלך?...אני לא כל כך יודעת איך מתחילים..עשיתי את הבדיקות ההורמונאליות שיצאו תקינות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה למירב - תגובה
פרופ` אבי בן הרוש30/06/2014שלום רב,
בכל מקרה מדובר בטיפול שאינו בסל וכרוך בעלויות. כדאי לפנות לרופא המנוסה בתחום שגם יעזור לכם או לפחות לנסות "להסתפק" בטיפול אחד (ושעדיין יהיה בטוח) להקפאה של מספר רצוי של ביציות. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)