מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרייה ביצית מבן זוג ללא נישואיןדליה09/10/2012
שלום, אני בת 28 ולפניי 3 שנים חליתי בסרטן מסוג לימפומה הודקינן ועברתי השתלת מח עצם עצמית.
לפניי מס' חודשים הופיע לי המחזור והוא מראה סימני עקביות כבר 4 חודשים :)
רופא הנשים שלי מעוניין לבצע הליך של שאיבת ביציות על מנת לשמר את הפוריות ולבטח בדרך נוספת (עברתי לפניי ההשתלת מח עצם הליך של הוצאת רקמת שחלה) את הסיכויי להרות.
ברצוני לשאול:
1. האם הקפאת ביציות ללא הפרייה שלהן יעילה? ואם כן מה אחוזי ההצלחה של הביציות לשרוד?
2. אני נמצאת במערכת יחסים רצינית, האם ניתן להפרות את הביציות מבן זוג עוד בטרם אירוסין/נישואין? או שמבחינת המדינה קודם צריך להיות נשואים/מאורסים?
3. האם אפשר לשלוח זרע מוקפא מחו"ל ולהפרות אותו בארץ? או שהוא חייב לתת זרע טרי בזמן שלי מוציאים את הביציות, על מנת שהפרייה תתקיים באותם רגעים?
ברצוני לציין שכרגע אין ברצוני לנסות להרות והתהליך מתבצע רק על מנת להגדיל את סיכויי הצלחה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרייה ביצית מבן זוג ללא נישואין - תגובה
פרופ` זאב בלומנפלד09/10/2012לום דליה
מעודד לקרוא שחזר ווסת סדיר
ניתן ומומלץ לבצע IVF ולהקפיא עוברים
כיום ניתן להקפיא ביציות אך הניסיון בהקפאת עוברים והפשרתם טוב יותר ורב יותר
ניתן לבצע הפריית הביציות בארץ בזרע בן הזוג לאחר שתחתמו על הסכם זוגיות חוקי
זרע טרי עדיף ע''פ קפוא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרייה ביצית מבן זוג ללא נישואין - תגובה
פרופ` זאב בלומנפלד13/01/2015שאלותייך בהחלט חשובות וענייניות.
להלן התשובות:
1. ניתן להקפיא ביציות לא מופרות. בהקפאה בשיטת הזיגוג VITRIFICATION והפשרה נותנת סיכויי הצלחה דומים לאלו של הקפאת קדם-עוברים - ביציות מופרות.
2. ניתן להפרות הביציות מבן זוג גם ללא נישואין אך יש לחתום על הסכם זוגיות נוטריוני.
3.אפשר לבצע ההפריה גם מזרע קפוא ולא רק מזרע טרי.
באיחולי הצלחה ורפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)