הקפאה תוך חודש - דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקפאה תוך חודש - דחוף!
    שרון
    03/06/2015

שלום,
    לאחרונה בן הזוג שלי אובחן עם Adrenal Cell Carcinoma. כעת לאחר ניתוח מוצלח מאוד הוא הולך לעבור טיפול מניעתי בכדורי מיטוטן, שההשפעה ארוכת הטווח שלהם על הפוריות אינה ברורה (בזמן נטילת הכדורים, לא ניתן או לא מומלץ להרות?).
    הוא צריך להתחיל לקחת את הכדורים בעוד כחודש ואנו רוצים לדאוג כבר עכשיו לכך שנוכל להביא ילדים בעתיד.
    בהינתן שיש לנו רק חודש לדאוג לשימור זרע, האם הקפאת ביציות מופרות היא בכלל אופציה עבורנו או שניאלץ להפרות ביציות במועד מאוחר יותר באמצעות זרע מוקפא?
    אם כן, מה היא כמות המנות המומלצת עבורנו (מעולם לא ניסינו להרות ואנחנו לא יודעים אם קיימים אצלנו קשיים בתחום. בנוסף, לא עברנו ייעוץ גנטי)

אני רק רוצה לציין שאני נוטלת גלולות. כרגע אני בהפסקה שבין חפיסות ואני מתלבטת האם להמשיך אל החבילה הבאה ביום חמישי, או לא.
    במידה ולא ניתן לשאוב ביציות כרגע, אעדיף לא להפסיק כיוון שאנו גם מתחתנים בעוד חודש.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקפאה תוך חודש - דחוף!

הוספת תגובה

• הקפאה תוך חודש - דחוף! - תגובה

פרופ` זאב בלומנפלד
    04/06/2015

מומלץ להקפיא 4-5 מנות זרע
    מספר הקשיות אינו קבוע והוא תלוי באיכות הזרע
    בבנק הזרע בודקים את איכות הזרע ולפי זה ימליצו אם להסתפק ב 4-5 הקפאות או שצריל יותר אם ריכוז הזרע או שאר מאפייניו הינם תת אופטימאליים
    באיחולי רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו