הקפאת ביציות בגיל 39.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקפאת ביציות בגיל 39.5
    מירב
    09/06/2017

אני כיום בת 39.5 ללא בן זוג. לאחרונה הלכתי לייעוץ עם פרופסור באיכילוב לייעוץ על הקפאת ביציות לאחר שעשיתי את כל הבדיקות אצל רופא הנשים שלי ולפי מה שאמר יצא תקין. הוא הציע ואמר שעכשיו זה הזמן המתאים לכניסה להריון והציע או תרומת זרע או הקפאת ביציות. הפרופסור באיכעלוב אמר לי שזה לא מבטיח תינוק אבל זה יותר טוב מלא לעשות כלום בנושא עכשיו אם אני לא מתכוונת בקרוב מאוד לפנות לתרומת זרע. השאלה שלי היא האם שאיבת בביציות היום תוכל להניב לי הריון תקין נגיד בעוד שנה או שנה וחצי מהיום. בגלל בעיות אישיות רוצה לחכות עם עניין ההריון שנה לפחות. חשוב לי לקבל דעה אמיתית על הסיכויים שלי מכיוון שמדובר בטיפול מאוד יקר ושלא ממש בתקציב שלי כרגע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקפאת ביציות בגיל 39.5

הוספת תגובה

• הקפאת ביציות

פרופ` אבי בן הרוש
    09/06/2017

אני מסכים עם הטענה שאם אין בכוונתך להרות כעת- הרי שהקפאת ביציות בגילך הינה אופציה סבירה וטובה יותר מכלום. לא ניתן להבטיח הריון וזה כמובן תלוי במספר הביציות שיוקפאו. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו