פרוטוקול IVF לאחר סרטן שד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוטוקול IVF לאחר סרטן שד
    הדר
    27/03/2009

ב 2002 חליתי בס. שד. מאז במעקב וברוך השם מקווה שהכל בסדר. במונחים של הריון לא צעירה - 44. יש לי ילד אחד. ב3 שנים האחרונות הפלתי 4 פעמים הריונות ספונטאניים - אחרון בנובמבר האחרון. מאחר ולקח זמן בין השגת כל אחד מההריונות הנ"ל טופלתי בשלושה מחזורי הזרעות אבל ההריונות לא היו בחודשי הטיפול. מאחר ועברתי 3 מחזורים השלב הבא הוא IVF. הומלץ לי על פרוטוקול ארוך. שמתחיל עם 7 ימים של פרוברה פעמיים ביום וביום השלישי מתחילים דקה פפטיל.
    לאחר 14 יום דקה אמור להתחיל ההשריית ביוץ עם גונאל 225.
    השאלות שלי:
    האם פרוברה 7 ימים כאמור מסכנים אותי? זו שאלה שממש חשוב לי להבין מרוב חומר שקראתי התשובות לכאן ולכאן.
    וכן האם הפרוטוקול כולו מסכן אותי?

הסיכון ב7 ימים פרוברה אינו גבוה יותר מהחשיפה להורמונים בהריונות שעברת והסתיימו בהפלה. אין הוכחה מדעית שזה מסכן אותך
    בהצלחה
    פרופ בלומנפלד
    האם אפשר לעשות את הפרוטוקול הזה עם מינון אחר מאשר 225 גונאל?
    האם יש פרוטוקול מומלץ אחר לנשים במצבי - גיל (אם כי פרופיל הורמונאלי תקין לחלוטין כולל FSH לא גבוה וכו') ובהינתן העבר האונקולוגי?
    המון המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוטוקול IVF לאחר סרטן שד

הוספת תגובה

• IVF לאחר הבראה מסרטן השד

פרופ` זאב בלומנפלד
    27/03/2009

הסיכון ב7 ימים פרוברה אינו גבוה יותר מהחשיפה להורמונים בהריונות שעברת והסתיימו בהפלה. אין הוכחה מדעית שזה מסכן אותך. הפרוטוקול המוצע הינו סביר ומקובל בהחלט.
    בהצלחה
    פרופ בלומנפלד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• IVF לאחר סרטן השד

פרופ` אבי בן הרוש
    28/03/2009

הדר שלום,
    נראה לי נכון שהדיון לגבי הסיכוי להשגת הריון ולידה בגיל 44 (בפרט ובמידה וטופלת בטיפול כימוטרפי) לעומת סיכונים פוטנציאלים יערך בינך לבין הרופא המטפל.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו