מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לאחר שאיבהלני15/09/2009
שלום רב,
אתמול עברתי שאיבה בפעם הראשונה. נשאבו 17 ביציות ( אני בת 38 ). היום כאשר שוחחתי עם המעבדה נאמר לי שהיתה הצלחה גדולה מאוד. כל הביציות תקינות ובאיכות מעולה וכנ"ל לגבי הזרע. בנוסף נאמר לי שהקצו גם לאיקסי ובעתיד לא אצטרך זרע נוסף. את נושא האיקסי לא הבנתי וכנראה שאני קצת מבלבלת. וכאן מגיעות השאלות:
1. מה זה איקסי?
2. אם החלוקה מתבצעת כשורה והעוברים באיכות מעולה אך לצערי הרירית דקה( 5 מ"מ) , מהן סיכויי ההצלחה?
3. האם לאחר שאיבה הבטן אמורה להיות נפוחה ומתוחה? ואם כן מתי הרגשה זו חולפת?
תודה רבה,
לני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ICSI
פרופ` זאב בלומנפלד15/09/2009אשמח להסביר לך הכל על IVF ו- ICSI . זה לא שייך לפורום שימור פוריות אלא ל IVF
אם הבטן נפוחה וכואבת מומלץ להוועץ ולהבדק ע''י הרופא המטפל בך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבת ביציות
פרופ` זאב בלומנפלד18/09/2009הפריה של 17/17 ביציות היא אכן הצלחה
אם יש כאבי בטן ונפיחות יש להבדק במטרה לשלול גירוי יתר שחלתי
שנה טובה ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)