פוריות והקפאת עוברים בגיל 39

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוריות והקפאת עוברים בגיל 39
    2
    03/01/2010

שלום,
    אני ובן זוגי בני 39, בריאים ופוריים, עדיין ללא ילדים. לפני כחודש עברתי הפלה טבעית של הריון ראשון .
    אני מעוניינת ב-2 או 3 ילדים ומודעת למגבלות הזמן. האם כדאי לנסות שוב להכנס להריון באופן טבעי, או ישר לגשת לטיפולי הפריה והקפאת עוברים? מה בנוגע לבדיקת AMH?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פוריות והקפאת עוברים בגיל 39

פרופ` זאב בלומנפלד
    03/01/2010

היות והרית ספונטנית לפני מספר חודשים , ניתן להמתין להריון ספונטני.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העידוד, אבל -

2
    03/01/2010

בהנחה שאכנס להריון בחודשים הקרובים, הרי שהריון נוסף צפוי - לא לפני גיל 41. שלא לדבר על ילד שלישי. האם לא כדאי להיערך לכך כבר עכשיו, כשאני עדיין יכולה להקפיא עוברים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוריות בגיל 39

פרופ` אבי בן הרוש
    04/01/2010

באופן כלי הייתי ממליץ על בדיקה פשוטה של פרופיל הורמונלי הכולל רמות FSH, סונר גינקולוגי בסיסי ופנייה לרופא נשים העוסק בתחום. באופן פרקטי, הקפאת עוברים אינה אפשרית עדיין בישראל לצורך "שימור פוריות" מטעמי גיל. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• IVF

פרופ` זאב בלומנפלד
    04/01/2010

זו בהחלט אפשרות וראויה לדיון פרטני
    נשמח לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו