IVF ו HCV

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• IVF ו HCV
    מניה
    31/03/2010

בת 35. יש לי 2 בנות: אחת מהן חולה(מיוחדת) והשנייה- היא היחידה של בעלי השני והיא בסדר.
    אחרי קריתת חצורצרות ושחלה אחת התחלנו בירור לקראת IVF, כיוון שרצינו פעם אחרונה ילד, כדי שהקטנה לא תשאר לבד בחיים. ובמהלך הבדיקות התברר שיש לי HCV.
    השאלה שלי: במקרה ואצתרך לקחת טיפול, בעוד כמה זמן אחרי סיומו ואם בכלל ירשו לי לחזור לIVF?
    הנני חוששת שעד שייתנו לי הזדמנות אהיה יותר מבוגרת ועוד רק עם שחלה אחת ולא נוכל להגשים חלומותינו. מה אוכל לעשות בנדון? ואולי בכלל כבר יאסרו עלי ללדת?
    הרבה תודות על תשומת לבכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    IVF ו HCV

הוספת תגובה

• טיפולי IVF והפטיטיס C

פרופ` אבי בן הרוש
    01/04/2010

שלום רב,
    התשובה לשאלתך מורכבת ותלוייה במספר גורמים בינהם העומס הוירלי (כלומר כמה וירוס יש בדם שלך), האם יש פגיעה בתפקודי כבד, ובהתאם לכך- מה המלצת מומחי הכבד לטיפול בך. באופן עקרוני הטיפול האנטי וירלי לא יפגע ספציפית בשחלה, אך כמו שציינת לזמן יש את ההשפעה שלו. לייעוץ יותר נרחב אנא פני לייעוץ פרטני. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו