מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היה ביוץ או לא היה ביוץ?iris13/06/2010
שחלות פוליצסטיות, מחזור אחרון ב- 8 למאי, בבדיקת הריון שנעשתה ביום רביעי האחרון התשובה יצאה שלילית.
מתוצאות בדיקת דם ביום 2.6.10 יצא:
אסטרודיול 495
פרוגרסטרון - 5
האם היה ביוץ
האם סביב יום הבדיקה היה ביוץ
בבדיקת אולטרסאונד ב- 1.6.10 נאמר לי שהרירית דקה
מה המשמעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באילו יחידות הפרוגסטרון?
פרופ` אבי בן הרוש13/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחידות הפרוגרסטרון
iris13/06/2010יחידות הפרוגרסטרון הם ב- NMOL/L
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבדיקה זאת אין עדות לביוץ
פרופ` אבי בן הרוש14/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
iris14/06/2010אז בעצם מה הסיבה לכך שהמחזור עדיין לא הגיע
מחזור אחרון 8.5.10
אני לא ממש מצליחה להבין מה קורה.
כשהייתי אצל הרופא נאמר לי שהרירית דקה ונראה שזה אחרי ביוץ - 1.6.10
בשיחה טלפונית לאחר בדיקות הדם שנעשו יום לאחר מכן נאמר לי שלפי הבדיקות הביוץ היה ביום הבדיקות או יום לפני או יום אחרי.
ואתה עכשיו אומר שלא היה ביוץ
ביום רביעי האחרון עשיתי בדיקת הריון וכמובן שהתשובה היתה שלילית.
אבל עד היום לא הגיע המחזור
אני מבולבלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיריס
פרופ` אבי בן הרוש14/06/2010איריס שלום,
שאלותייך דורשות ייעוץ פרטני לתשובה מקיפה. יש צורך בנתונים רבים נוספים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אני אחרי יעוץ...
iris15/06/2010מחזור אחרון 8.5.10.
בבדיקם דם שנערכה ביום 2.6.10 הסתבר כי לא היה ביוץ
הסוכר הוא 109 שהמקסימום בערכים הוא 100.
האם יש קשר בין רמת הסוכר לביוץ
האם מומלץ לקחת ישר כדורים להפחתת הסוכר או שאפשר להתחיל בדיאטה להורדת סוכר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיריס
פרופ` אבי בן הרוש16/06/2010איריס שלום, אין ביכולתי לנהל ייעוץ רפואי בהתכתבות מתמשכת....אשמח לעזור לך בצורה ישירה במידה ומעוניינת את מוזמנת לפנות. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)