מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עברתי השבוע השתלת רקמת שחלה מוקפאתבת3826/06/2010
שלום,
רציתי לנצל את הפורום הזה על מנת לשתף בהליך החדשני שאני עוברת ואולי למצוא מישהי במצב דומה. השבוע עברתי את ההליך הכירוגי של השתלת רקמת שחלה עם זקיקי ביציות שהוצאה ממני לפני עשר שנים, כאשר נודע לי שאני חולה בסרטן.
לפני 4 שנים עברתי השתלת מח עצם שאמנם עברה בהצלחה אך פגעה לצמיתות בשחלות והביאה אותי למצב של אובדן פוריות.
בניתוח שעברתי השבוע נחשפה השחלה שנראתה "צהבהבה-אפורה" ופיסות הרקמה הוחדרו לכיס שנחתך לצידה ולא על גביה.
בחודש הקרוב אני מתאוששת מהניתוח (חתך של 14 ס"מ בערך בבטן התחתונה) ולא מקבלת שום תמיכה תרופתית הורמונלית שהיא.
ברצוני לשאול האם קיים פרוטוקול טיפולי מוסכם או ברור לתקופה שלאחר ההשתלה? כיצד מסייעים לרקמה להיקלט בגוף ולעודד הבשלת הזקיקים? האם תהליך זה קורה בדרך טבעית או מחייב עידוד הורמונלי? אשמח לשמוע הסבר נוסף מעבר למה שהרופא המטפל שלי מספק.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עברתי גם השתלת רקמת שחלה
מיטל26/03/2014היי לפני שלושה שבועות עברתי גם השתלת רקמת שחלה
ואשמח לדעת אם ההשתלה שלך הצליחה ומהנסיון שלך
יש באמת מה לעשות להצלחת קליטת הרקמה בגוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהOvarian tissue transplantation
פרופ` זאב בלומנפלד29/06/2010I am now at a scientific meeting in Rome talking exactly about the issue of fertility preservation despite cancer
The addition of external hormones will mask the information whether the transplanted ovary has been successful in secreting hormones...
It may take some time...
The adjunctive treatment is done during the transplantation and I am confident your physiciant has done it
BEHATZLAHA* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)