מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפרופ' זאב בלומנפלדקרן10/10/2010
שלום
בעברי סרטן בבלטות תריס.סרטן מסוג פפילרי עם בלוטות לימפה מעורבות
עברתי 2 טיפולי יודרדיואקטיבי מינון 175 מיליקיר כל אחד.
תרגלובולין שלי ללא אלתרוקסין עדיין מדיד.
דהיינו מחלה עדיין שורדת בקירבי.
כרגע אני רק במעקבים אחת לחצי שנה.(טיפול אחרון היה ב 2008)
שאלתי:
אם אקח הורמונים כדי להכנס להריון,האם ההורמונים יעודדו/יעוררו את סרטן?
מה להערכתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' זאב בלומנפלד - תגובה
פרופ` אבי בן הרוש13/10/2010למיטב ידיעתי פרופ' בלומנפלד בחו"ל, אני בטוח שיענה לכשישוב לארץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' זאב בלומנפלד - תגובה
פרופ` זאב בלומנפלד14/10/2010ד''ר בן הרוש צדק, - אכן רק לפני מספר שעות חזרתי מכינוס בחו''ל.
כל עוד ההגדרה הינה "מחלה עדיין שורדת בקירבי" כפי שכתבת, לא מומלץ להרות.,
רק לאחר שנה-שנתיים מרגע שהאונקולוג המטפל קבע שאין יותר מחלה ממארת בבלוטה, ניתן לתכנן הריון.
החל מתום שנתיים ויותר מהבראה שלמה, אין כל הוכחה כי ההורמונים הניתנים להשראת ביוץ עלולים לגרום לחזרת המחלה, כך שניתן יהיה לטפל בך ולעודד השגת הריון [ אם לא יושג באופן עצמוני , ללא טיפול]
באיחולי רפואה שלמה ומהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בלומנפלד
סיגלית14/10/2010ראשית תודה על התשובה.
שנית,אכן מחלה עדיין נמצאת,אך 2 טפולי יוד שעברתי
הרגיעו את מחלה.ותרגלובין נשאר 1.5 יציב תחת אלתרוקסין.
אין כרגע טפולים נוספים.אלא רק מעקבים כל חצי שנה.
וזאת לאור העובדה שגם באולטראסונד צוואר אין שינוי.
אך מפאת גילי,42 אין לי ברירה...וחייבת להכנס להריון.
כולי תקווה שמחלה לא תתפרץ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)