מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקפאת ביציותאור30/10/2010
בת 42,לאחר ניתוח קיסרי לפני חודשים, אני מעוניינת ב"ה בילד נוסף. עקב גילי אני מבקשת להקפיא ביציות -אנא הנחייתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפאת ביציות - תגובה
פרופ` אבי בן הרוש31/10/2010ההמלצה הכי טובה שאוכל לתת לך היא לנסות להרות....
אם בכל זאת לגבי הקפאת ביציות- משרד הבריאות למיטב ידיעתי טרם פרסם את התקנות בנושא אבל הן אמורות להתפרסם בקרוב (עיקר החשיבות של זה היא עצם האישור של הפעולה וכמובן שאלת המימון). כהכנה מקדימה לכך ממליץ לך לפנות לרופא פריון. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אתה כלול ביועצים של כללית פלטינ - תגובה
פרופ` אבי בן הרוש16/11/2010לשאלות אישיות אנא צרי קשר טלפוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפאת ביציות
טלי16/01/2011שלום,
בעקבות הכתבה במוסף "סופשבוע" על אישור הקפאת ביציות - פרוצדורה הנעשית בספרד בליווי רופא ישראלי רציתי לברר: אני בת 42+, FSH לא מזהיר כלל - בבדיקה לפני כמה חודשים ביום ה-16 של המחזור (אך הרופא בדק זאת בהלימה ל-LH) הוא היה 17. הייתי מאוד רוצה לא לאבד את הסיכוי להרות מביצית שלי (כשבצעתי את הבדיקות הרופא אמר לי שתוך כמה חודשים אני עשויה לפספס את ההזדמנות). האם יש מקום לבצע הקפאת ביצית במצבי מהר...מהר...(עוד אין לי בן זוג ואיני רוצה ילד ללא בן זוג). ושאלה נוספת: קראתי על בדיקת נשאות X שביר שמבטאת נטיה לירידה מוקדמת בכושר הפריון - האם זה מתבטא גם בFSH ב AMH ועוד או שזו נטיה שלא באה לידי ביטוי בבדיקות נוספות להוציא אובדן כושר הפריון. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפאת ביציות - תגובה
פרופ` אבי בן הרוש17/01/2011דליה שלום,
אשמח לעזור לך בייעוץ אישי. אינני סבור שבגיל 42 הקפאת ביציות היא אופציה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפאת ביציות - תגובה
פרופ` אבי בן הרוש26/01/2011אני מציע לך לנסות להרות כעת ובדחיפות. הקפאת ביציות במצבך לא תשפר את המצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)