שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    גילי
    14/12/2010

אני מנסה להכנס להריון כבר חודשיים ואני ובעלי חוששים שנזדקק לטיפולי פוריות. השאלה שלי אם זה יכול להיות שאני פשוט במתח וחודשיים זה עדיין לא אינדיקציה לדעת אם כן או לא. הרופא שלי המליץ לנו לעצור קצת את הניסיונות לנוח ולהרגע. מאז אני לא ישנה טוב בלילה ולא מצליחה להרדם. אני חושבת על זה כל הזמן וזה ץוקף אותי בעיקר לפני השינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

פרופ` זאב בלומנפלד
    14/12/2010

אכן השאלה מאד חשובה אך מטרת הפורום איננה לטפל באופן פרטני אלא לענות על שאלות עקרוניות.
    הטיפול הפרטני מתבצע במרפאת פוריות של מומחה לפוריות ואני משוכנע שתקבלי תשובות הולמות לשאלות הפרטניות המטרידות אותך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי תוכל כן לעזור

גילי
    15/12/2010

אני רוצה לדעת אם אני יכולה לקחת כדור שינה שנקרא אמביאן שחברה המליצה לי עליו.ואם זה יכול גם כן לפגוע בפוריות? או שאני אתמכר אליהם? כי אז אין מצב שאקח.
    אשמח אם תוכל לענות לשאלתי ולא לשלוח אותי ישר לטיפולי פוריות . תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי תוכל כן לעזור - תגובה

פרופ` אבי בן הרוש
    20/12/2010

גילי שלום,
    אין לנו מידע לגבי קשר בין כדור השינה שציינת לבין הפוריות שלך. לגבי התמכרות- זאת שאלה שאינה קשורה אלינו...אבל אני בהחלט ממליץ לך לפנות לגורמים המתאימים לייעוץ אישי. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו