מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהגילי14/12/2010
אני מנסה להכנס להריון כבר חודשיים ואני ובעלי חוששים שנזדקק לטיפולי פוריות. השאלה שלי אם זה יכול להיות שאני פשוט במתח וחודשיים זה עדיין לא אינדיקציה לדעת אם כן או לא. הרופא שלי המליץ לנו לעצור קצת את הניסיונות לנוח ולהרגע. מאז אני לא ישנה טוב בלילה ולא מצליחה להרדם. אני חושבת על זה כל הזמן וזה ץוקף אותי בעיקר לפני השינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
פרופ` זאב בלומנפלד14/12/2010אכן השאלה מאד חשובה אך מטרת הפורום איננה לטפל באופן פרטני אלא לענות על שאלות עקרוניות.
הטיפול הפרטני מתבצע במרפאת פוריות של מומחה לפוריות ואני משוכנע שתקבלי תשובות הולמות לשאלות הפרטניות המטרידות אותך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי תוכל כן לעזור
גילי15/12/2010אני רוצה לדעת אם אני יכולה לקחת כדור שינה שנקרא אמביאן שחברה המליצה לי עליו.ואם זה יכול גם כן לפגוע בפוריות? או שאני אתמכר אליהם? כי אז אין מצב שאקח.
אשמח אם תוכל לענות לשאלתי ולא לשלוח אותי ישר לטיפולי פוריות . תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי תוכל כן לעזור - תגובה
פרופ` אבי בן הרוש20/12/2010גילי שלום,
אין לנו מידע לגבי קשר בין כדור השינה שציינת לבין הפוריות שלך. לגבי התמכרות- זאת שאלה שאינה קשורה אלינו...אבל אני בהחלט ממליץ לך לפנות לגורמים המתאימים לייעוץ אישי. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)