לוקרין - מינון ומועד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לוקרין - מינון ומועד
    א
    20/02/2011

עוברת כימו 4 ac ו 4 טקסול. לקחתי בתחילת הטיפולים זריקת לוקרין שהבנתי שמספיקה לשלושה חודשים - רק כדי לשמור על הפוריות (ולא מסיבות אונקולוגיות). עברו שלושת החודשים - ועכשיו נשאר לי חודש וחצי של שלושה טיפולי טקסול. 1. האם לקחת עוד זריקת לוקרין? ואם כן - של חודש או של שלושה חודשים? 2. האם יש חשיבות למועד הזריקה? עכשיו אין לי מחזור.. תודה רבה על תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לוקרין - מינון ומועד

הוספת תגובה

• לוקרין - מינון ומועד - תגובה

פרופ` אבי בן הרוש
    20/02/2011

שלום רב, כדאי שתתייעצי גם אם אונקולוג מטפל, אם הקולטנים לאסטרוגן חיוביים, לוקרין מבחינתם הוא חלק מהטיפול ללא קשר למניעת וסת ו"שימור" אפשרי לשחלות. מבחינתנו אם לא מדובר בחלק מהטיפול האונקולוגי ארוך הטווח, ניתן להסתפק בזריקה החודשית. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך ד"ר בן הרוש

א
    20/02/2011

- אין חשיבות אונקולוגית (לא רגיש להורמונים)
    - האם יש חשיבות למועד הזריקה? כאמור אין לי מחזור כרגע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך ד"ר בן הרוש - תגובה

פרופ` אבי בן הרוש
    20/02/2011

אם הזריקה הקודמת נלקחה לפני כ- 3 חודשים, הייתי לוקח זריקה נוספת בימים הקרובים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו