המלצה על רופא פריון?? מקרה ספציפי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה על רופא פריון?? מקרה ספציפי
    מיקה
    06/04/2011

היי ..

אחרי שהבנתי כי הבחירה האחרונה שלי התבררה להיות בעיתית וברצוני למקסם את ההצלחה ככל שאצליח מבלי להיכנס להוצאות חריגות שהרי כבר נכנסתי אני מבקשת להתייעץ ולהעזר בידע הרב שברשותכם.

אז הסיפור הוא כזה: התחלתי את התהליך מחדש לפני כשבע, שמונה חודשים.

התחלתי אצל ד"ר אריה ברקוביץ שהתנהג אלי ממש לא יפה (1. בגלל FSH גבוה / 2. בגלל מסלול היחידניות שבחרתי)

עברתי אל ד"ר אריאל וייסמן מהמרכז לבריאות האישה אחרי זמן קצר ומבלי לעשות דבר המליץ לי על תרומת ביצית.. בעודי מבייצת
    הפזיזות וחוסר הרגישות העבירו אותי הלאה

בהמלצת חברה עברתי אל בית החולים "הדסה עין כרם" להיות מטופלת של ד"ר שופרו אולם עד מהרה התברר לי כי מאחר ואני לא במסלול תרומת ביצית אני אהיה מטופלת ע"י כל רופא מתמחה נמצא או באם אני עדיין רוצה להיות מטופלת ע"י ד"ר שופרו אשלם סך נדיב לשר"פ.

כאמור אני במסלול יחדני
    בת 39
    עם FSH 18.9
    ואנדו שהתגלה ב - 2007 הייתי עד לפני 7 חודשים עם גלולות (לשם דיכויי הורמוני) ..

עושה כרגע דיקור וצמחי מרפא וזאת על מנת להוריד את ה FSH

אשמח את המלצתכם לרופא מתאים: מטפל גם במקרים עם FSH מעל הנורמה ומודע למגבלות של האנדומטריוזס.

אני מתגוררת בראשון לציון

תודה ממש רבה
    והמשך יום מקסים
    מיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המלצה על רופא פריון?? מקרה ספציפי - תגובה

פרופ` אבי בן הרוש
    07/04/2011

מיקה שלום,
    איננו ממליצים על רופאים. במידה ומעוניינת בייעוץ פרטני אישי שלנו את מוזמנת לקבוע פגישה, נשמח לעזור לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו