שימוש באקטיבל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש באקטיבל
    לינור
    08/04/2011

שלום,אני בת 25, עברתי לפניי 8 חודשים השתלת מח עצם עצמית עקב לימפומה נון הודגיקין. היות והמחזור פסק לי בתחילת המחלה ועל מנת להתמודד עם תופעות גיל המעבר-גלי חום חזקים, הרופא נשים שטיפל בי נתן לי מרשם לאקטיבל. אני נוטלת אקטיבל מס' חודשים ויש שיפור משמעותי בגלי החום. רציתי לשאול האם לאקטיבל יש תופעת לוואי והם נפיחות בבטן או עלייה במשקל?
    היות וכבר תקופה של יותר מחודש אני כל הזמן חשה נפוחה על אף שאני אוכלת מעט במטרה לרדת 2 ק"ג וגם קיבלתי ייעוץ מתזונאית לגבי אכילה נכונה ודיאטטית בפיקוח.
    אני כל הזמן חשה נפוחה והבטן שלי שתמיד לאורך כל השנים הייתה שטוחה ונדבקת לגב פתאום נפוחה כל הזמן כמו בלון. אציין שאני נחשבת לרזה 174 ס"מ, 57.5 ק"ג.
    אני מנסה לחשוב ממה יכולה לנבוע הנפיחות והדבר היחידי שאני מכניסה לגוף מלבד אוכל הוא הגלולה של אקטיבל. לא מעשנת, לא נוטלת שום תרופה אחרת.
    תודה!
    לינור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש באקטיבל

הוספת תגובה

• שימוש באקטיבל - תגובה

פרופ` זאב בלומנפלד
    08/04/2011

אקטיבל נועד לתת לעצמות הגנה מפני בריחת סידן ולמנוע שאר תופעות המנופאוזה. הכמות שבאקטיבל פחותה ממה שהשחלות מפרישות באופן נורמלי באשה בת 25 כשהן מתפקדות באופן תקין. ממליץ להיבדק על מנת לשלול סיבות אחרות לתלונותייך. הן כנראה לא מהאקטיבל אבל אי אפשר לומר בודאות ללא בדיקה.
    באיחולי רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקטיבל

חוה
    26/04/2011

אם טרם ניסית - שווה לנסות דיקור סיני לטיפול בגלי החום. יש מחקרים ויש נשים שמדווחות על הקלה משמעותית. באשר לנפיחות בבטן, אחרי שתבדקי בתחום הרפואי, כדאי להתייעץ עם נטורופתית. דיאטניות "רגילות" ממליצות על תזונה שכוללת בין השאר מוצרי חלב, לעומת נטורופתיה שמורידה מהתפריט מוצרי חלב, מכיוון שהם יוצרים במערכת העיכול שלנו תגובות דומות לאלו שאת כותבת עליהן. ויש עוד מזונות שגורמים לנפיחות בבטן. אז: רפואה סינית ונטורופתיה הם אבני דרך חיוניים בדרך להחלמה. בהצלחה והמון בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו