מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות לגבי עגלהאודליה01/07/2011
הזמנו כבר חבילת לידה אבל יש לי התלבטות לגבי עגלה, הזמנו את הסולה אבל מתלבטת האם המוצי עדיפה? ראיתי שוב היו ם את המוצי והאמהטיה שלה נראית יותר מלהיבה אניט ממש לא יודעת מה לעשות להשאר עם הסולה או להחליף למוצי, קצת מבאס שהאמבטיה של הסולה בצבע שחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסיון וגם בדיוק נכנסתי להמליץ..
דנדוש02/07/2011אני מאוד מאוד מרוצה מהסולה!!
יציבה, קלה יותר מהמוצי, קלה לתפעול באופן מיוחד.
משתמשת בה כבר חודש ואנחנו מרוצים עד הגג. כל מי שרואה אותה ואת התפעול שלה מחמיא לנו על הבחירה.
אחת הבחירות הטובות שעשינו.
האמת היא שכל כך חיכיתי כבר ללדת כדי שאוכל סוף סוף להשתמש בה, ואכן היא לא אכזבה.
יש עוד צבעים לעגלה אבל נראה לי שזה החיסרון היחיד שהצבעים האחרים פשוט פחות יפים. לקחתי בשחור.
באמת ממליצה, אשמח לענות על שאלות נוספות אם תרצו.
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דנדוש03/07/2011אני שמה עליה תיק די כבד (כולל תרמוס מלא מים), והיא יציבה מאוד.
אני תמיד משגיחה בכל מקרה, רק בשביל השקט הנפשי שלי, אבל אין צורך.
אחרי שקניתי אותה התחלתי לראות בהרבה פורומים שפתאום פרסמו המלצות עליה וזה שימח אותי וחיזק אותי על הבחירה שלי.
נראה לי שפשוט העגלה די חדשה בארץ, אבל באנגליה היא אחד המותגים המובילים אם לא המותג הכי נמכר. יתקנו אותי מביני העניין אם אני טועה.
לא תתחרטי, מבטיחה!
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדנה לגבי הסולה
אסתי03/07/2011קראתי שלא כדאי לתלות תיק על הידית של העגלה כיוון שהיא עלולה להתהפך... האם זה נכון? האם היא עד כדי כך לא יציבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנדוש גם את
אודליה03/07/2011האמבטיה לקחת בשחור? זה לא קודר מידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)