התלבטות לגבי עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה
    אודליה
    01/07/2011

הזמנו כבר חבילת לידה אבל יש לי התלבטות לגבי עגלה, הזמנו את הסולה אבל מתלבטת האם המוצי עדיפה? ראיתי שוב היו ם את המוצי והאמהטיה שלה נראית יותר מלהיבה אניט ממש לא יודעת מה לעשות להשאר עם הסולה או להחליף למוצי, קצת מבאס שהאמבטיה של הסולה בצבע שחור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מניסיון וגם בדיוק נכנסתי להמליץ..

דנדוש
    02/07/2011

אני מאוד מאוד מרוצה מהסולה!!
    יציבה, קלה יותר מהמוצי, קלה לתפעול באופן מיוחד.
    משתמשת בה כבר חודש ואנחנו מרוצים עד הגג. כל מי שרואה אותה ואת התפעול שלה מחמיא לנו על הבחירה.
    אחת הבחירות הטובות שעשינו.
    האמת היא שכל כך חיכיתי כבר ללדת כדי שאוכל סוף סוף להשתמש בה, ואכן היא לא אכזבה.
    יש עוד צבעים לעגלה אבל נראה לי שזה החיסרון היחיד שהצבעים האחרים פשוט פחות יפים. לקחתי בשחור.

באמת ממליצה, אשמח לענות על שאלות נוספות אם תרצו.
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דנדוש
    03/07/2011

אני שמה עליה תיק די כבד (כולל תרמוס מלא מים), והיא יציבה מאוד.
    אני תמיד משגיחה בכל מקרה, רק בשביל השקט הנפשי שלי, אבל אין צורך.
    אחרי שקניתי אותה התחלתי לראות בהרבה פורומים שפתאום פרסמו המלצות עליה וזה שימח אותי וחיזק אותי על הבחירה שלי.
    נראה לי שפשוט העגלה די חדשה בארץ, אבל באנגליה היא אחד המותגים המובילים אם לא המותג הכי נמכר. יתקנו אותי מביני העניין אם אני טועה.
    לא תתחרטי, מבטיחה!
    דנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לדנה לגבי הסולה

אסתי
    03/07/2011

קראתי שלא כדאי לתלות תיק על הידית של העגלה כיוון שהיא עלולה להתהפך... האם זה נכון? האם היא עד כדי כך לא יציבה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנדוש גם את

אודליה
    03/07/2011

האמבטיה לקחת בשחור? זה לא קודר מידי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו