שאלה לגבי עגלת sola

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי עגלת sola
    אסתי
    03/07/2011

שלום!
    אני נמצאת כרגע בהתלבטות קשה לגבי עגלת sola שדי נדלקתי עליה...הבעיה היא שלא שמעתי עליה מעולם לפני הביקורים בחנויות וגם לא על החברה המייצרת mamas and papas בנוסף, אין עליה יותר מדי חוות דעת שהצלחתי למצוא...
    מי ששמע, מכיר, ממליץ/לא ממליץ, אשמח לשמוע כל חוות דעת שיש...
    ושאלה נוספת, אני לא ממש בעד אמבטיה, השאלה היא אם באמת אפשר לסמוך על הטיולון שלה כבר לאחר הלידה? (כתוב שהוא מתאים מגיל 0)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי עגלת sola

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• sola

רונית
    07/08/2011

שלום רב,

אם זה עדיין רלוונטי, לי יש את העגלה 4 חודשים. לאחרונה עברנו לטיולון שלה.
    אצלי הבן נולד לקראת סוף החורף ולכן בהתחלה הוא היה באמבטיה.
    בכל אופן אנחנו מאוד מרוצים מהעגלה וגם מהטיולון ששוכב כמעט ל 180 מעלות. הכי חשוב שגם הקטן מאוד מרוצה ממנה. גם השירות של החברה מצויין, הייתה לנו איזה בעיה בשלדה בהתחלה והם החליפו במהירות ופתרו את הבעיה.
    מתקפלת בקלות, אפשרות לשים את התינוק אלייך או הפוך, קלה יחסית, בדים טובים, נוחה לתפעול בסה"כ מאוד מרוצים!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

אסתי
    07/08/2011

רונית, תודה רבה! כבר קנינו אותה...בסוף החלטנו לקנות גם את האמבטיה...אני מחכה כבר להשתמש בה אוטוטו בעז"ה...כייף לשמוע חוות דעת טובה עליה! תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו