מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- דחוףףףףףףףףףףשיר08/07/2011
הי הזמנתי עגלה של פג פרגו איזי דרייב 2011 משולבת עם אמבטיה וטיולון וסלקל ,
ופתאום אני נורא מתלבטת לגבי הסלקל שלהם האם נחשב בטיחותי מה הסיפר עם החגורה באלכסון? אין הגבלה של מחיר חשוב לי לדעת אם כדאי להחליף את הסלקל לאחר מבחינה בטיחותית אני לא מוצאת מבחני ריסוק וציון לגבי הסלקל האם יודעים להגיד לי ? ומה לגבי מתאם מה מומלץ נא עזרתכם ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףףףףףףףף - תגובה
יובל שיזף10/07/2011שיר שלום,
הסלקל של פג הוא אחד הבטיחותיים בשוק. אני ינסה לעשות לך קצת סדר
הסיפור של החגורה באלכסון הוא התקן האירופאי שדורש את החגורה באלכסון משני סיבות: 1.בטיחות נוספת לסקל(החגורה עוגנת אותו). 2. לקצר את החגורה הרוחבית ככה שבמצב תאונה החגורה כבר נעולה.
דברים שחשובים לשים לב בסלקלים:
1.איכות החומר - לבדוק את איכות הפלסטיק(פשוט להוריד את הריפוד ולנסות לכופף)
2.ספיגת אנרגיה - תינקות מאד שברירים ולכן חשוב לשים לב מה מפריד בין גוף התינוק ולפסטיק(החומר הכי מומלץ זה קצף דחוס,סוג של קלקר) שיהיה על כל הגוף.
3.הגנת צד - קרטיט בעיקר ל3 חודשים הראשונים (לתינוק אין שריר בצוואר ולכן חשוב לתחום את הראש של התינוק).
4.עגינה - חשוב שיהיה הכי קל לקשור את הסלקל(לכן מומלץ בסיס) מכיוון שלפי ארגון בטרם רב הפציעות קורות מקשירה לא נכונה של ההורים.
לא ההיתי בונה על אינפורמציה מהאינטרנט בתחום אלא אם עשית קורס בבטרם.
מכיוון שאינפורמציה יכולה להטעות בגלל שישראל היא אחת המדינות היחידות בעולם שעובר בהם תקן אירופאי ואמריקאי (ובעיקר לאמרקאי יש מאמרים) ואתם לא יודעים מאיפה היבואן מביא את הכסא לפי איזה תקן ומה התקן אומר אז........
בארבע דרכים הפכתי אותך למומחית עכשיו יש לך את הכלים להתרשם בעצמך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףףףףףףףףף - תגובה
יובל שיזף10/07/2011שיר שלום,
הסלקל של פג הוא אחד הבטיחותיים בשוק. אני ינסה לעשות לך קצת סדר
הסיפור של החגורה באלכסון הוא התקן האירופאי שדורש את החגורה באלכסון משני סיבות: 1.בטיחות נוספת לסקל(החגורה עוגנת אותו). 2. לקצר את החגורה הרוחבית ככה שבמצב תאונה החגורה כבר נעולה.
דברים שחשובים לשים לב בסלקלים:
1.איכות החומר - לבדוק את איכות הפלסטיק(פשוט להוריד את הריפוד ולנסות לכופף)
2.ספיגת אנרגיה - תינקות מאד שברירים ולכן חשוב לשים לב מה מפריד בין גוף התינוק ולפסטיק(החומר הכי מומלץ זה קצף דחוס,סוג של קלקר) שיהיה על כל הגוף.
3.הגנת צד - קרטיט בעיקר ל3 חודשים הראשונים (לתינוק אין שריר בצוואר ולכן חשוב לתחום את הראש של התינוק).
4.עגינה - חשוב שיהיה הכי קל לקשור את הסלקל(לכן מומלץ בסיס) מכיוון שלפי ארגון בטרם רב הפציעות קורות מקשירה לא נכונה של ההורים.
לא ההיתי בונה על אינפורמציה מהאינטרנט בתחום אלא אם עשית קורס בבטרם.
מכיוון שאינפורמציה יכולה להטעות בגלל שישראל היא אחת המדינות היחידות בעולם שעובר בהם תקן אירופאי ואמריקאי (ובעיקר לאמרקאי יש מאמרים) ואתם לא יודעים מאיפה היבואן מביא את הכסא לפי איזה תקן ומה התקן אומר אז........
בארבע דרכים הפכתי אותך למומחית עכשיו יש לך את הכלים להתרשם בעצמך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלניר לוי
שיר10/07/2011תודה על התשובה המפורטת בהחלט עשית לי סדר , והרגעת אותי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)