סילבר קרוס סרף

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סילבר קרוס סרף
    גב' צ'ופצ'יק
    16/07/2011

העגלה ברשותי חמישה חודשים.
    מאוד מאוד יקרה ואכזבה גדולה
    קניתי בגלל העיצוב אבל לא רק והעיצוב- זה הדבר היחיד הטוב בה!
    המון פאשלות- יום אחד העגלה פשוט לא התקפלה לי והייתי צריכה לדחוף אותה לא מקופלת לאוטו, מסתבר שיש בעיה עם המנגנון וזה ידוע - רק לא לקונים...
    החלק המתקפל נגד שמש- כל הזמן יוצא מהמקום, ולא רק לי!
    אין אפשרות לאיחסון כלל, ולי יש גם את הסל הנוסף- פשוט קטן ולא נוח, זה משמעותי מאוד, יותר ממה שחשבתי.
    בקיצור- אכזבה נוראית!
    התפתתי בגלל כל התוספות המגניבות אבל בסופו של דבר זה שטויות, היום אם הייתי יכולה הייתי מעדיפה מוצי פי כמה (זאת הייתה ההתלבטות שלי). גם מוצי לא זולה, אבל זולה בהרבה ונוחה בהרבה, ניתן לסמוך עליה ללא חשש.
    אל תעשו את הטעות הזו!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סילבר קרוס סרף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ידוע שסליבר קרוס סרף חלשה?

שני
    19/07/2011

תגידי, גב' צופציק, ידוע שסיבר קרוס חלשה??
    פרטי לי בבקשה ממה לא היית מרוצה, יאו.. הייתי נעולה עליה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

גב' צ'ופצ'יק
    19/07/2011

מצטערת שאני מאכזבת אותך... גם אני הייתי נעולה על העגלה שלה, העיצוב שלה פשוט מדהים וזה מפתה... הקיפול שלה גם קטן וזה קוסם אבל שוב-
    יש בעיה במנגנון הקיפול ואני נתקעתי איתה פעם. כשהגעתי לחנות בדיוק נכנס זוג נוסף עם אותה הבעיה. היבואן מודה שיש בעיה כזו והם טוענים שאפשר לתקן את זה. לי תיקנו אבל מי יודע כמה זמן זה ייקח עד ששוב זה יקרה...
    להיתקע עם עגלה שלא מתקפלת ותינוק בוכה- לא בדיוק נעים...
    בנוסף, הקיפול שמש של העגלה מחובר עם קליק קלאק לגול העגלה וזה כל הזמן יוצא מהמקום. למישהי אחרת שאני מכירה יש גם את העגלה הזו וזה קורה לה המון, אמרו לה שזה בעיה נקודתית- עובדה שלא! היתרון שלה- אמבטיה גדולה, עיצוב מדהים וכל התוספות נחמדות שמקבלים (שק שינה, שמשיה...)= כל זה לא שווה אותה, יש עגלות טובות וזולות יותר...
    בכל מקרה- אם ממש בא לך עליה, את מוזמנת לקנות אותה ממני, אני אשמח למכור אותה... :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו