מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עזרה בקניית עגלה שנייה!!!אמאלה29/07/2011
שלום,
יש לי עגלה די מפוארת של דוקטור בייבי שעלתה לי 2500 ש"ח ואני לא מרוצה ממנה.
אני רוצה לקנות עגלה קלה וקומפקטית יותר (אבל בטיחותית) ואני מתלבטת לגבי מספר עגלות:
1. הטיולון של צ'יקו דגם טרווי. העיניין הוא שאני לא יודעת האם יש אפשרות למצב שכיבה? לא רשום בשום מקום מה זוית המעלות של מצבי השכיבה של הגב? יש לי תינוק בן 3 חודשים, האם העגלה יכולה להתאים לו?
2. עגלת סוהו של ד"ר בייבי
3. עגלת זיפ / זיפ ספורט
מה מומלץ? האם יש עגלות אחרות מומלצות?
התקציב שלי עומד סביב ה-800 ש"ח...
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנו הייתה הסוהו של ד"ר בייבי
רחלי31/07/2011היא שימשה אותנו שלושה ילדים והייתה מעולה!
קלה, עולה במדרגות נהדר, סל גדול, צילון גדול, מגש להורה ולילד.
חסרונות:
לא כ"כ אופנתית (אם זה חשוב לך...)
אין ישיבה של 90 מעלות
אני גם ממליצה על "אריה" של פג פרגו- טיולון קליל, עם מגש לילד, סל גדול. יעילה ושימושית, איכותית וחזקה.
חסרונות:
קשה לעלות איתה במדרגות ברוורס (קשה אבל אפשרי)
אין שכיבה מלאה (בערך 165 מעלות). אבל מגיל שלושה חודשים הקטנצ'יק ישן שם נהדר.
לי היה חסר מקום לשים מפתחות ופלאפון (אחרי שהתרגלתי למגש להורה שהיה בסוהו). אז קניתי משהו דומה למה שאני מביאה בקישור, רק עולה 100 ש"ח ולא 195
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
אמלה31/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בקניית עגלה שנייה!!! - תגובה
אביבית מולכו01/08/2011עגלת זיפ מדהימה!!!
חזקה , יש לה שני מגשים , עושה את העבודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! אבל הזיפ לא כבדה מדי??
אמלה02/08/2011האמת שגם אני אהבתי אותה רק שהיא נראת לי מגושמת מדי וגם בקיפול היא נשארת די גדולה לא?
אשמח לשמוע חוות דעת על עגלות נוספות, גם כאלו שלא ציינתי:)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)