עגלת ביבה היפי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת ביבה היפי
    גלית
    31/07/2011

להתרחק לא לקנות בשום אופן לא להתפתות לא למחיר ולא למראה.
    קנינו 3 עגלות במשפחה כולן עם בעיות בשילדה של העגלה
    גלגלים קדמיים מתעקמים, שילדה לא יציבה, עגלה לא נוסעת ישר.
    העגלה כמעט התקפלה לי בעוד הזעטוט ישן בתוכה.
    בקיצור מאוכזבת מאוד מאוד מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת ביבה היפי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת ביבה היפי לא לקנותתתת

רחל
    31/07/2011

גם אני מאוד מאוכזבת מהעגלה היפי ביבה הגלגלים נתקעים באמצע הכביש כמעט נכנס באנו רכב. נתקע בהליכה סוטה ימינה או שמאלה כמעט התהפכנו אם העגלה והתינוק שלי בתוכה התקשרתי לחברה בקשתי פיצוי והם אמרו אין פיצוי הפיצוי הוא החלפת גלגלים וזה לא ניראה לי בכלל אני הייתי מאוד מעוניינית שיחליפו לי תעגלה הזאת לסוג הגעלה אחרת לגמרייייי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביבה מפחיד

שרון
    01/08/2011

לשכנה שלי הייתה עגלת ביבה שהתקפלה בזמן שהתינוק היה בתוך העגלה,היא לא מוכנה להשתמש בעגלה הזאת יותר(היא גם פנתה למספר חנויות ובכולם אמרו לה שהם יודעים שיש פאק בעגלות האלה,ממש סכנה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החליפו לנו לביבו

אייל
    06/08/2011

גם לנו הייתה בעיה עם ההיפי ולאחר ויכוחים עם החנות והיצרן החליפו לנו אותה לביבו.
    בהתחלה הציעו לנו שילדה חדשה אבל לא הסכמנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו