מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת ביבו מבית ביבהמיטל01/08/2011
הי,
מתלבטת אם לקנות את העגלה הזו,
היא נראית מעולה אבל בגלל שהיא חדשה יחסית בשוק אין עליה הרבה פרסומי תגובות,
יש כאן מישהו שמכיר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת ביבו מבית ביבה - תגובה
קובי רוזנברג01/08/2011שלום טל
הביבו מומלצת אבל אם את הולכת לכיוון הזה תבדקי גם את הברייטקס בי סמארט וסולה של מאמס & פאפס.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, והסלקל?
מיטל03/08/2011מה דעתך על הסלקל שמגיע עם העגלה של הביבו?
האם בטיחותי ונוח או שיש סלקלים בטיחותיים יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, והסלקל? - תגובה
קובי רוזנברג03/08/2011שלום טל
אני ממליץ בחום רב על הציקו קייפיט 30 .
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובי מה קרה לאמינות שלך?
שרון21/08/2011קובי אתה לא מפסיק להמליץ על עגלות של חברת ביבה,למרות שאתה יודע שהן עגלות מסוכנות(מתקפלות בזמן ההליכה),לכל חנות שהשכנים שלנו פנו לגבי ביבה היתה תשובה דומה שיש בעיה חמורה בעגלות והיבואן לא נותן תשובות,אני לא מבינה איך מכון התקנים הכניס את העגלות האלה לארץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובי מה קרה לאמינות שלך? - תגובה
קובי רוזנברג22/08/2011שלום שרון
העגלה היחידה של ביבה שאני ממליץ עליה בחודשיים האחרונים היא דגם ביבו, לגביי ההיפי בדיוק כמו כל צרכן במדינת ישראל, החנות שלנו עבדה על העגלה בידיעה שהעגלה איכותית ועם אישור מכון התקנים, ברגע שהבנו שיש בעיה בשלד העגלה פנינו ליבואן על מנת לקבל פתרונות לאחר שהבנו שהפתרונות לא מספקים העגלה הוסרה מהתצוגה, כל מי שרכש אצלנו עגלת היפי קיבל פיתרון הולם, לכן אני מבקש לא להשמיץ סתם, הרבה אנשים מתבלבלים בגלל השם של החברה "ביבה" אבל חברת ביבה זה לא רק "היפי" יש להם את עגלת "ביבו" שהיא מצויינת וללא תקלות ובנוסף הם מייבאים כיסאות בטיחות.
לסיכום לכל מי שיש עגלת ביבה דגם "היפי" והיא לא תקינה שייכנס לחנות ממנה הוא רכש את העגלה ואני מאמין שיעזרו לו לפתור את הבעיה, כפי שאנחנו עשינו אצלנו בחנות.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לקנות ביבה היפי!!!
תמר06/08/2011הי, אנחנו רכשנו את העגלה כי נראתה מעולה למרות שלא היו עליה תגובות.
להלן המסקנות שהגענו אליהן:
1. הסלקל - הילדה מאוד מאוד מזיעה. הבד לא נושם.
2. האמבטיה של העגלה - במצב שהיא עם הפנים אלינו, הזוית היא הפוכה. זו הבעיה היחידה. חוץ מיזה מאוד נהנינו ממנה.
3. הטיולון - לטיולון רק שני מצבים. שכיבה וישיבה.
התקפל לנו פעימיים תוך כדי נסיעה כשהילדה בפנים!!!! כרגע, החזרנו אותה בגלל הבעיה הזו ואנו מחכים לקבל חדשה.
מקווה שעזרתי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה - סכנה
אייל06/08/2011אל תסכימו לקבל שילדה חדשה.
לנו החליפו לדגם ביבו. הרבה יותר טוב מההיפי.
הכי מעצבן זה שהיצרן והחנויות יודעים על הבעיה אבל לא מודיעים כלום. מחכים שתינוקות יפלו מהעגלה. עד שיקרה אסון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך היא התקפלה?? ואיך החליפו לך דגם
סיון20/08/2011גם לי יש בעיה עם הטיולון.. מעצבן שהמצב ישיבה הוא ממש ישר.. את טיפה חצי ישיבה חצי שכיבה וזה מעצבן.. מה גם שאני שמה במצב ישיבה אחרי כמה שניות זה לא ניתפס טוב והמושב עם התינוקת נופל למצב של שכיבה בבת אחת..
כבר החליפו לי את הטיליון ואת השלדה אבל עדיין יש את הבעיה...
עם מי דיברת?? איך החליפו לך.. אני רוצה לעמוד על זה שיחליפו לי דגם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת ביבה כישלוןןןןן
שרון21/08/2011לא רק שעגלת ביבה התקפלה לשכנים שלנו בזמן שהתינוק שלהם היה בה,מתברר שהעגלות של חברת ביבה הם בסך הכל חיקוי של העגלות של חברת דוקטור בייבי,וברור שעדיף לרכוש את המקור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביבה מתקפלת בזמן ההליכה
חני07/08/2011יש לנו זוג חברים שרכש עגלת ביבה שהתקפלה להם בזמן ההליכה עם התינוק,הם פנו לחנות שממנה רכשו את העגלה ,(דיגדוגים בכ"ס) ושם אמרו להם שהבעיה ידוע, ושהם לא מקבלים תשובות מהיבואן .הם חושבים לפנות למכון התקנים או לאמון הציבור שיהיה להם בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה דגם של ביבה מדובר?
תהילה16/08/2011הזמנתי עגלת ביבו של ביבה 2011 האם בדגם זה העגלה מתקפלת בזמן נסיעה?
חייבת תשובה דחוף!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי מה שהבנתי, מדובר בהיפי
מיטל16/08/2011בעקבות מה שראיתי פה גם שאלתי בחנות (בייבי לאב),
אמרו לי שבאמת עם ההיפי יש המון בעיות
אבל את הביבו הם מוכרים כבר קרוב לשנתיים ולא נתקלו בבעיות שילדה כלל ושהעגלה מעולה
אני גם מתכוונת להזמין אותה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל תודה על התשובות
תהילה16/08/2011תודה רבה על התשובות... שיהיה לך לידה קלה
ומקווה שעשינו בחירה טובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע מפחיד...
ענת18/08/2011אני מקווה לפחות שבשירות שלהם יהיו הוגנים כלפיכם ותקבלו החזר (או החלפה למשהו אחר שאתם רוצים...).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובת ביבה
Biba baby05/11/2011חברת ביבה עשתה ריקול לפני כחצי שנה לכמה עשרות עגלות דגם היפי שהגיעו לארץ בתחילת שנת 2011 . מדובר בליין ספציפי מתוך כל אלפי העגלות שהגיעו שהתגלתה בו תקלה שתוקנה לשביעות רצונם של אלו שיצרו עמנו קשר. מעבר לכך, הדגם שהגיע ב יוני 2011 היה לאחר בקרת איכות מוקפדת שבעתיים וללא התקלה המיוחסת. לצערנו הרב, היו מספר משתמשים שלא פנו "וסחבו" את הבעיה. כל הלקוחות שרכשו את שני דגמי העגלה מדווחים על שביעות רצון מלאה. מרבית הלקוחות שחוו את התקלה, קיבלו שירות ותיקון ומשבחים את המקצועיות והשירות. עגלות ביבה מיוצרות בסטנדרטים גבוהים והיבואנית עומדת מאחורי המוצרים. לצערנו היו מספר נקודות מכירה שלא העניקו את השירות הראוי ונשארו מספר לקוחות שלא טיפלו בבעיה וחווים תסכול ועגמת נפש.
העגלות בעלות התקן האירופאי המחמיר בעולם, וכמובן תקן ישראלי.
ביבה מתחייבת לטפל בכל פנייה ולתקן את ליקוי בעגלות המדוברות לשביעות רצון מלאה. ומזמינה אתכם ליצור עמנו קשר.
הדגם המדובר כבר לא נמצא למכירה בישראל כבר מאז יוני 2011 והדגמים החדשים זוכים לביקורות נהלבות.
התקשרו למוקד שלנו ומחלקת השירות תשמח לענות על כל שאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ממש לא נכון!!! וחבל!!!
שיקמה29/03/2012זה ממש לא נכון שהדגם היפי כבר לא מוצא למכירה. הוא אכן מוצא למכירה לחנויות, ומשווק באתרי האינטרנט ובמחיר לא זול בכלל. חבל!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההיפי שמשוורת עתה בישראל מדגם חדש
Biba baby29/03/2012הי לך
היפי מודל 2011 שבחלק מהעגלות מליין ספציפי נמצא ליקוי שטופל, כבר יותר מחצי שנה לא נמכרת בישראל. מאוגוסט שנה קודמת כבר יש בישראל את דגמי 2012 ללא הליקוי שזוכים לבקורות מצויינות.
העגלה קיבלה ציון מעולה במבחן העגלות האוביקטיבי ביותר בשוק ועולה ביתרונותיה על מותגים ותיקים ויקרים ממנה.
הלקוחות שרכשו מביעים הנאה ושביעות רצון מלאה מהמוצר.
גם בפייסבוק שלנו תוכלו להתרשם מאווירה חיובית כלפי העגלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה לא בטיחותית
Luchia15/11/2012שלום רב!
חייבת להזהיר ולשתף- עגלת ביבה לא בטיחותית לתינוקות!!!
רכשתי עגלה מדגם היפי לפני כשנה. בני כעת בן 11 חודש בדיוק בשלב של יציאת השיניים. מסיבה כלשהי הפגוש הקדמי של העגלה עשוי מגומי רך (כאשר ברוב העגלות הפגוש עשוי מפלסטיק). התינוק נגס ובלע חתיכה מהגומי של הפגוש.
למזלנו הגומי עבר במעיים (מקווה כי כולו יצא) אך בקלות יכול היה להיגרם חנק. מדובר בסכנת חיים.
בפנייתי לייבואן קיבלתי תשובה חצופה מאוד כי "אני צריכה לשמור טוב יותר על הילד" והוא לא מוכן למסור לי את שמו המלא כי "זה מידע אישי".
לא ברור לי מי נתן להם תקן ומי העלה בדעתו כי העגלה יכולה להיות עשויה מחומר המהווה סכנת חיים לתינוק.
היזהרו וקחו לתשומת לבכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)