עגלת BEBECARE

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת BEBECARE
    שני
    18/08/2011

שלום לכולם! אחרי שיטוט רב באינטרנט ובחנויות ראיתי את העגלה BEBECRE ופשוט התאהבתי הבעיה הגדולה הינה התקציב .... 4900 ש"ח!!! מישהו במקרה מכיר חנויות שמוכרות את העגלה במחיר סביר
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת BEBECARE

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום

בייבי קלאב
    18/08/2011

נקווה שלא ימחקו את ההודעה מה שבטוח יקרה :(. רק מנסים לעזור וליעץ.

לגבי המחיר. אצלינו בחנות יש מבצע על 3 צבעים שנמכרים ב- 5000 ש"ח. במקום 5900.

את מוזמנת להצטרף לפייסבוק של בייבי קלאב, במידה ויש שאלות נוספות, נשמח לענות.

בברכה,
    בייבי קלאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושבת שזה הזוי לשלם כ"כ הרבה

אני
    18/08/2011

על עגלה!!!
    מה קרה?? אתם חושבים שהתינוק שלכם יהיה יותר מאושר בעגלה כזאת? שיהיה לו יותר נוח? או שלכם יהיה יותר נוח? אתם טועים! פשוט חוסר פורפורציות!

סליחה שהתערבתי בשיקול דעתכם. פשוט כואב לי שאח"כ הורים יוצאים להפגנות שקשה לגדל ילדים בגלל שהכל יקר, אבל תכלס קונים עגלות יוקרה וזורקים את הכסף. וכן, ראיתי המון עגלות יוקרה בהפגנות האלו.

פורפורציות, חברים.

תודה אם לא מחקתם את הודעתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו