מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין עגלת פג לסייבקסנטע26/08/2011
היי, אחרי לא מעט חיפושים אני מתלבטת בין שתי עגלות, הפג פליקו קומפליטו והסייבקס קליסטו.
בפג הראו לי שבמצב שכיבה התינוק מרגיש את הברזלים במושב האם זה נכון ?
מצד שני הקליסטו נראית קטנה ושברירית וגם אין בה חלון הצצה,
מה דעתכם על העגלות, אשמח לעצה,
תודה
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי סייבקס ופג
נעה28/08/2011יש לי תינוק בן 7 חודשים , רכשתי את הסייבקס, עגלה מצוינת למעט חסרון גדול -
הטיולון רק עם הפנים החוצה. באמבטיה הכל היה בסדר אך הוא לא הסכים להיות עם הפנים החוצה בשום אופן, לא הבין לאן נעלמתי לו (עדיין אין קביעות אובייקט). בנוסף הסל של הסייבקס קצת קטן ולא נוח. רכשתי פג, הטיולון עם הפנים אלי והבעיה נפתרה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות בין עגלת פג לסייבקס - תגובה
יובל שיזף30/08/2011שלום נטע,
מי שהראה לך את הברזלים כנראה ניסה למכור לך את הסיבקס כי הברזלים היחידים שיש בטיולונים של פג זה לחבר את הסלקל שכמובן אפשר להוריד אותם!! בכל מקרה לא ההיתי מתעכב על הנוחות של התינוק מכיוון שאני ממליץ לרכוש ריפודית או מיזרון לעגלה בכל מקרה על מנת לשמור על הריפוד ונוחות הכיבוס.
לא נראה לי שיש כלכך מה להשוות בין העגלות
פג מיוצר באיטליה באיכויות הגבוהות בעולם, אם בולמי זעזועים לנוחות התינוק,גגון ענק שיכסה אותו מהשמש ומתכונן לפי הצורך,ישיבה מלאה של 90 מעלות שכיבה מצוינת עגלה מרווחת חזקה ונוחה אם עוד הרבה יתרונות
הייתרון של סייבקס זה שהוא זול יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניר כנראה מעדיף למכור פג ...
רוני30/08/2011זו לא תשובה של איש מקצוע !
אם תקראי תשובות משבועות קודמים, תראי שיש לסייבקס יתרונות וחסרונות כמו לכל עגלה.
אני קניתי סייבקס ומבסוטה מאוד, למעט שהבד של הטיולון לא נושם ולכן הילד מזיע בראש, אבל הפתרון הוא חיתול טטרה.
לא נראה לי שאיש מקצוע שאמור לתת לך יתרונות וחסרונות יענה תשובה שכזו. זה לא מקצועי. ואין לי שום אינטרס והלוואי שחברת סייבקס היתה משלמת לי עבור מה שאני כותבת כעת. זה רק בשביל שתשמעי ממישהי שמשתמשת בעגלה (רק) מדי יום ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס מאוד מוצלחת
שרון31/08/2011ברור שיש בעיה עם התשובות שניר לוי נותן,כי הוא עובד בחברת פג,לאומת זאת התשובות של אביבית ושל קובי הרבה יותר מקצועיות ואמינות כי הם עובדים בחנויות ואין להם אינטרס לגבי מותג ספציפי.אני וחברות שלי משתמשות בעגלות של חברת סייבקס מאוד מרוצות מהן.(נרכשו בבייבי שיק בגבעת שמואל ובמוצצים רמת גן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקצועיות
יובל שיזף04/09/2011שלום לכולם,
לא נראה לי שקראתם את השאלה והתיחסתם רק לתגובה אז
קודם כל אני לא מסתיר את העובדה שאני עובד בפג ואין לי במה להתבייש
מה שכן מפריע לי זה שמדברים על דברים שממש לא נכונים כגון "הברזלים" שהיא ציינה ולגבי זה נתתי גם את התגובה.
לא ציינתי בשום מקום שסייבקס לא חברה טובה ושהעגלות שלהם גרועות או משהו בסגנון כל ההתיחסות היתה לעובדה שהייתרון הבולט שלה הוא המחיר מכיוון שהיא מיוצרת בסין זה הכל......
חנויות ממש בעלות אינטרסים ורואים את זה ממש יפה בפורום לפי ההמלצות ולפי ההסברים שלקוחות מקבלים בחנות, אני חושב שאני מנסה להיות הכי מקצועי שיש ואם התגובה שלי יצאה מהקשרה אני מתנצל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)