התלבטות בין עגלת פג לסייבקס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין עגלת פג לסייבקס
    נטע
    26/08/2011

היי, אחרי לא מעט חיפושים אני מתלבטת בין שתי עגלות, הפג פליקו קומפליטו והסייבקס קליסטו.

בפג הראו לי שבמצב שכיבה התינוק מרגיש את הברזלים במושב האם זה נכון ?
    מצד שני הקליסטו נראית קטנה ושברירית וגם אין בה חלון הצצה,

מה דעתכם על העגלות, אשמח לעצה,

תודה

נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי סייבקס ופג

נעה
    28/08/2011

יש לי תינוק בן 7 חודשים , רכשתי את הסייבקס, עגלה מצוינת למעט חסרון גדול -
    הטיולון רק עם הפנים החוצה. באמבטיה הכל היה בסדר אך הוא לא הסכים להיות עם הפנים החוצה בשום אופן, לא הבין לאן נעלמתי לו (עדיין אין קביעות אובייקט). בנוסף הסל של הסייבקס קצת קטן ולא נוח. רכשתי פג, הטיולון עם הפנים אלי והבעיה נפתרה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין עגלת פג לסייבקס - תגובה

יובל שיזף
    30/08/2011

שלום נטע,
    מי שהראה לך את הברזלים כנראה ניסה למכור לך את הסיבקס כי הברזלים היחידים שיש בטיולונים של פג זה לחבר את הסלקל שכמובן אפשר להוריד אותם!! בכל מקרה לא ההיתי מתעכב על הנוחות של התינוק מכיוון שאני ממליץ לרכוש ריפודית או מיזרון לעגלה בכל מקרה על מנת לשמור על הריפוד ונוחות הכיבוס.
    לא נראה לי שיש כלכך מה להשוות בין העגלות
    פג מיוצר באיטליה באיכויות הגבוהות בעולם, אם בולמי זעזועים לנוחות התינוק,גגון ענק שיכסה אותו מהשמש ומתכונן לפי הצורך,ישיבה מלאה של 90 מעלות שכיבה מצוינת עגלה מרווחת חזקה ונוחה אם עוד הרבה יתרונות
    הייתרון של סייבקס זה שהוא זול יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניר כנראה מעדיף למכור פג ...

רוני
    30/08/2011

זו לא תשובה של איש מקצוע !
    אם תקראי תשובות משבועות קודמים, תראי שיש לסייבקס יתרונות וחסרונות כמו לכל עגלה.
    אני קניתי סייבקס ומבסוטה מאוד, למעט שהבד של הטיולון לא נושם ולכן הילד מזיע בראש, אבל הפתרון הוא חיתול טטרה.

לא נראה לי שאיש מקצוע שאמור לתת לך יתרונות וחסרונות יענה תשובה שכזו. זה לא מקצועי. ואין לי שום אינטרס והלוואי שחברת סייבקס היתה משלמת לי עבור מה שאני כותבת כעת. זה רק בשביל שתשמעי ממישהי שמשתמשת בעגלה (רק) מדי יום ...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייבקס מאוד מוצלחת

שרון
    31/08/2011

ברור שיש בעיה עם התשובות שניר לוי נותן,כי הוא עובד בחברת פג,לאומת זאת התשובות של אביבית ושל קובי הרבה יותר מקצועיות ואמינות כי הם עובדים בחנויות ואין להם אינטרס לגבי מותג ספציפי.אני וחברות שלי משתמשות בעגלות של חברת סייבקס מאוד מרוצות מהן.(נרכשו בבייבי שיק בגבעת שמואל ובמוצצים רמת גן)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקצועיות

יובל שיזף
    04/09/2011

שלום לכולם,
    לא נראה לי שקראתם את השאלה והתיחסתם רק לתגובה אז
    קודם כל אני לא מסתיר את העובדה שאני עובד בפג ואין לי במה להתבייש
    מה שכן מפריע לי זה שמדברים על דברים שממש לא נכונים כגון "הברזלים" שהיא ציינה ולגבי זה נתתי גם את התגובה.
    לא ציינתי בשום מקום שסייבקס לא חברה טובה ושהעגלות שלהם גרועות או משהו בסגנון כל ההתיחסות היתה לעובדה שהייתרון הבולט שלה הוא המחיר מכיוון שהיא מיוצרת בסין זה הכל......
    חנויות ממש בעלות אינטרסים ורואים את זה ממש יפה בפורום לפי ההמלצות ולפי ההסברים שלקוחות מקבלים בחנות, אני חושב שאני מנסה להיות הכי מקצועי שיש ואם התגובה שלי יצאה מהקשרה אני מתנצל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו