בוגבו פרוג או סילבר קרוס סרף?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוגבו פרוג או סילבר קרוס סרף?
    מתכוננת
    09/09/2011

אני מתלבטת לגבי עגלה, ומאד חשוב לי משקל, קיפול נוח ואמבטיה לשינה, כיוון שאני לא מתכוונת לקנות מיטת תינוק בהתחלה. הדגמים שאהבתי בעיקר היו בוגבו פרוג או סילבר קרוס סרף. אשמח לשמוע המלצות! אני פתוחה לעוד הצעות, אך אלו בעיקר אהבתי ואני מחפשת את המקום הכי זול..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהירות

נעה
    16/09/2011

שימי לב שאסור שהאמבטיה של העגלה תשמש כמיטה. היא לא מספיק מאווררת וזה מעלה סיכון למוות בעריסה (כי יש הצטברות של פחמן דו חמצני שפולטים בנשימה). תשכרי עריסה , זה עולה 20 ש"ח לחודש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בית פצפון..

מתכוננת
    18/09/2011

הבעיה שאין לי מקום לכלום.. אני רוצה בהתחלה להיות אצל אמא שלי ושם יש לי עריסה, ואח"כ לעבור דירה ולקחת איתי את העריסה. אבל בין לבין אני בונה על העגלה.. כי אני גרה בדירת חדר פצפונת.. ומהממת!!! לזוג! כשנהיה שלישיה זה כבר לא יהיה רלוונטי. אבל אין תגובות לגבי 2 העגלות??? נכנסתי כבר לתשיעי ועדיין לא החלטתי וזה ממש לחוץץץץץץץץ!!!!!
    תעזרו לי בבקשה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגבו פרוג או סילבר קרוס סרף? - תגובה

קובי רוזנברג
    19/09/2011

שלום מתכוננת
    קודם כל כפי שרשמה נועה אני גם לא ממליץ להפוך את האמבטיה לעריסה, לגביי העגלות את הבוגבו פרוג אני לא מכיר, בסילבר קרוס דגם סרף יצא לי להיתקל בגדול הבנתי שהיא לא הצלחה גדולה.
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

מתכוננת
    20/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו