אינגליזינה AVIO

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אינגליזינה AVIO
    שיר
    14/09/2011

שלום
    רוצה לשמוע המלצות או להפך.
    איזה אמבטיה יש לה ? רכה? או קשה? ומה ההבדל בכלל בין רכה קשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינגליזינה AVIO

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עונה

נגה
    15/09/2011

יש לי אינגליזינה דגם ישן יותר. לאונג' זיפי.
    אינגליזינה עד כמה שידוע לי היא היחידה עם אמבטיה רכה שהיתרון שלה שאת מקפלת את העגלה יחד עם האמבטיה כשאת מכניסה לתא המטען ברכב. חיסכון של מקום והתעסקות.
    עגלה עם אמבטיה קשה דורשת ממך לנתק קודם כל את האמבטיה מהעגלה, להוציא אותה, לקפל את העגלה ואח"כ לדחוף גם את האמבטיה לתא המטען. תופס יותר מקום.
    וכשאת פותחת אותה שוב להוציא, תצטרכי שוב לחבר את האמבטיה....
    נראה לי כאב ראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לAVIO יש אמבטיה קשיחה וצרה מאודדד

MOON
    15/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינגליזינה AVIO - תגובה

קובי רוזנברג
    15/09/2011

שלום טל
    ה-avio מגיעה עם אמבטיה קשיחה.
    ההסבר של נוגה על ההבדלים בין הרכה לקשה מצויין.
    אין ספק שה- avio עגלה נחמדה ומוצלחת.
    החיסרון הגדול שלה שהיא יחסית צרה.
    לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסרון נוסף

נעה
    16/09/2011

קניתי עגלת סייבקס אשר דומה מאוד לAVIO . נאלצתי לקנות לאחרונה עגלה נוספת כי התינוק שלי מאוד בכה כאשר שמתי אותו בטיולון עם הפנים החוצה (לא הבין לאן נעלמתי לו). ממליצה לקנות עגלה שאפשר לשנות את הטיולון עם הפנים אליך. חשוב מאוד מנסיוני. סתם קניתי 2 עגלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עכשיו רכשתי אינגליזינה

מירי
    19/09/2011

בתור עובדת שילב לשעבר.
    ידעתי מה הצרכים שלי ורציתי אינגליזינה כי באמת הכי נוחה.
    הAVIO עם אמבטיה קשיחה.
    בנוגע לעומק ורוחב של האמבטיה בפנים אין הבדל בכלל בין הזיםי סטריפ הקשיחה לבין הAVIO.
    בדקתי את זה איך שהיא יצאה כי אני הזמנתי את הזיפי סטריפ הקשיחה.
    לא שיניתי את ההזמנה שלי מסיבה אחת בלבד, ההבדל בין העגלות מלבד העיצוב הוא של- AVIO אין ידית לאמבטיה הקשיחה מה שיוצר בעיה שאת צריכה להרים את האמבטיה ב2 ידיים כשמנתקים את האמבטיה מהעגלה לעומת הדגם השני שיש ידית..
    אבל היתרון של הAVIO לעומת הדגם השני שהסל קל של מקסי קוזי מתחבר לעגלה..
    בנוגע לאמבטיה רכה, הלאונג' של אינגליזינה, הם נוחות מבחינת קיפול ואחסון, אבל האמבטיה שלהם בגלל שמתלבשת על הטיולון היא יותר קטנה וצרה ועם יש ילד גדול יחסית (אפילו ממוצע) היא לא באמת מתאימה עד גיל חצי שנה ואז זה יוצר בעיה מבחינת הטיולון שמתאים מגיל חצי שנה ומעלה..

מאחלת בהצלחה בבחירת העגלה!
    הכי חשוב זה לחשוב פרקטי ונוח!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שיר
    21/09/2011

על התשובה.
    כנראה שבכל זאת אלך על ה AVIO , מקווה שאני לא עושה טעות. אבל נורא התלהבתי ממנה מכל העגלות הכבדות והמסורבלות לסגירה שראיתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו