קניה ללידה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• קניה ללידה
    שרית
    15/09/2011

שלום רציתי לדעת כמה זמן לפני הלידה נהוג לעשות את הקניה? והאם יש דברים שקונים רק אחרי ולא לפני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קניה ללידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קניה ללידה - תגובה

אביבית מולכו
    15/09/2011

שרית שלום רב.
    דבר ראשון יש לקחת בחשבון שהזמנת ריהוט לוקחת בין 30-35 ימי עבודה (לא כולל שבתות וחגים) ולפנינו יש חגים רבים אז אם את זקוקה לריהוט תחשבי פחות או יותר את זמן ההמתנה ולפני זנ תזמיני.
    דבר שני! הקניה הראשונית צריכה להכיל את מוצרי הבסיס אותם את צריכה לתקופת הזמן הראשונה כשאת שבה מבית החולים, אין צורך לקנות כמויות מטורפות מכל דבר , יש לקנות בשיקול דעת ולא מתוך התלהבות!
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני הלידה

קארין
    19/09/2011

בד"כ קונים את הריהוט, עגלה, ביגוד ראשוני ודברים בסיסיים כמו מסרק, אמבטיה, מדחום, מצעים וכל זה... (את יכולה למצוא רשימה מפורטת באחד האתרים).
    אני עשיתי בחודש שישי אבל אני לא ממש מאמינה באמונות תפלות אז יש בנות שמחכות ממש עד חודש שמיני.
    מה שכן כדאי לחכות עד אחרי הלידה עם דברים כמו חזיית הנקה ומנשא. כי זה משהו שדורש תירגול עם התינוק וחזיית הנקה לא בטוח שתניקי בכלל וגם החזה ממשיך לגדול.. זאת הסיבה. אני אחרי הלידה גם רק הלכתי לקנות תכשירים למניהם נגיד התינוק שלי מאוד סבל מגזים אז קניתי לו את הגרפווטר שמאוד מקל, אבל לתינוקת של חברה שלי בכלל לא היו גזים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו