עגלת איה בייבי מול צ'יקו קורטינה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת איה בייבי מול צ'יקו קורטינה
    ילנה
    17/09/2011

שלום לכולם!
    אני מתלבטת בין עגלת צ'יקו קורטינה לבין עגלת איה בייבי מקס.
    בטיולון של איה מאוד מפריע לי שאי אפשר להשכיב את הילד ישר, אלא רק עם רגליים בזוית של 90. גם המושב של הטיולון נראה לי די צר. האם זה קריטי? מתי אפשר להעביר את הילד מאמבטיה לטיולון? האם הטיולון נוח לילד קצת יותר גדול (גיל שנה+)?
    ההתלבטות לגבי צ'יקו: אי אפשר לסובב את הטיולון, עבירות נראת לי פחות טובה, אין אמבטיה ולטיולון אין כיסוי לחורף.
    מאוד חשוב לי שהעגלה תהיה קלה יחסית (יש הרבה מדרגות בבניין) ואני גם לא מעוניינת להוציא סכומים מוגזמים (ילד שלישי וכנראה אחרון).

האם יש למישהו הערות לגבי שתי העגלות? האם יש עגלה אחרת מומלצת?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת איה בייבי מול צ'יקו קורטינה - תגובה

קובי רוזנברג
    19/09/2011

שלום ילנה
    את עושה השוואה בין עגלה משולבת(איה בייבי דגם מקס) לעגלת טרוול סיסטם (צ'יקו קורטינה), קודם כל את צריכה לקבל החלטה האם את רוצה אמבטיה או לא וזה כמובן תלוי בצרכים שלך.
    2 העגלות שציינת הן טובות ואפילו את בעצמך ציינת את ההבדלים בייניהם, לפי דעתי את צריכה לבדוק מה יותר פונקציונלי עבורך.
    יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו