מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת סייבקסמבולבלת24/09/2011
שלום,
מבדיקה שעשיתי הומלצה לי עגלת סייבקס קריסטו שכוללת אמבטיה, סלקל וטיולון.
נאמר שהסלקל קיבל ציון בטיחות מעולה וכן שהטיולון, בו אשתמש לתקופה ממושכת יותר, מאוד פרקטי ונוח. כמו כן משקלה היה הקל ביותר שיצא לי להרים (פג משום מה הייתה לי כבדה יותר) - וזה מאוד חשוב לי.
הבעיה היחידה שהבחנתי בה שהסל בתחתית הוא קטן מאוד, אבל ניחא..דיי הייתי סגורה עליה.
בחנות אחרת שנכנסתי אליה אמר לי המוכר שהאמבטיה של הסייבקס נורא צרה ושמהר מאוד אצטרך להעביר את התינוק לטיולון ומאחר ואני אלד בתקופת החורף, בטח אעדיף להשתמש באמבטיה לתקופה יותר ממושכת וזו יכולה להיות בעיה, כי לתינוק יהיה צפוף מהר מאוד.
בנוסף, מישהי אמרה לבעלי שאם מניחים על העגלה תיק ומוצאים אח"כ את התינוק היא נשארת לא יציבה.
בנוסף, האם קיים הבדל משמעותי בין דגם 2010 לדגם 2011?
אשמח מאוד לשמוע תגובות מאנשים שיצא להם להשתמש בסייבקס, האמת שהצליחו לערער לי את הביטחון בנוגע לרכישתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת סייבקס - תגובה
קובי רוזנברג26/09/2011שלום מבולבלת
לכל חנות בארץ יש את האינטרסים שלה וכל אחד רוצה לקדם עגלה שבה הרווחיות שלו יותר גדולה.
מבחינת גודל האמבטיה היא בסדר גמור אפשר להוציא את המזרן של האמבטיה ולהכניס לאמבטיה של פג ולראות שזה אותו גודל בדיוק.
הסל רשת בתחתית אכן קטן.
מה לעשות אין עגלה מושלמת בשוק ולכן אנחנו צריכים להתאים את העגלה לצרכים היומיומיים שלנו.
בפורום מופיעות הרבה תגובות לגביי הקליסטו מאנשים שרכשו כך שאני מאמין שתוכלי לגבש החלטה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס
רוני03/10/2011יש לי סייבקס. התינוק שלי היה עד גיל חצי שנה בעריסה והוא ילד ארוך !
עכשיו אנחנו בטיולון ומבסוטים ...
מעולם לא התהפכה לי.
האמת, אין לי משהו רע לומר ..
לידה קלה ומהירה שתהיה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה בחום על הסבייקס נהנים ממנה
שירן ר10/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקניתי סייבקס ופג
נעה11/10/2011רכשתי סייבקס, עגלה טובה אך החיסרון הענק שלה שהטיולון לא לשני הכיוונים.
התינוק שלי לא הסכים להיות עם הפנים החוצה, מאוד בכה ונאלצתי לקנות פג על מנת שיהיה עם הפנים אלי. אני מאוד מרוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה דגם של פג רכשת?
דנית12/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפג
נעה16/10/20112011 עם ידית אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעה..
גולי16/10/2011האם רכשת את הפג איזי דרייב?
את מרוצה? רכשת רק את הטיולון?
אפשר לשאול כמה עלתה לך?
תודה.. (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעה.. - תגובה
יובל שיזף17/10/2011פג איזי דרייב נמכרת ב2790 ויש מבצע עד סוף החג שמקבלים 100 שח לרכישה בחנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
נעה17/10/2011רכשתי רק את הטיולון. מאוד מאוד מרוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)