התלבטות....

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות....
    הדר
    30/09/2011

הייתי שמחה לשמוע ממי שמבין ... אני צריכה כבר להזמין עגלה ואני מתלבטת בין הBEBECAR לברייטקס הבי סמארט חשוב לי שהיא לא תיהיה מסובכת לקיפול ונורא כבדה למרות שהבנתי שכל העגלות כבר די כבדות וגם שיהיה אפשר לשים את הסלקל על העגלה ושאפשר לשים את האמבטיה לכיון של האימא...
    ויש עוד עגלה ABC עם 3 גלגלים אבל ראיתי שפחות יש אליה המלצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות.... - תגובה

קובי רוזנברג
    03/10/2011

שלום הדר
    הבבה קאר הינן עגלות מצויינות החיסרון שלהם הוא במשקל וכמובן המחיר.
    הבי סמארט עגלה מצויינת החיסרון היחידי הינו במשקל לעומת זאת משתלמת מבחינה כספית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קובי עוד שאלה ברשותך....

הדר
    04/10/2011

הייתי בחנות והבבה קאר באמת כבדה .. אז ירדתי ממנה והבי סמארט לא אהבתי את הריפוד והמזרון ובחנות הם המליצו לי מאוד על הממבה של הABC וראיתי באמת שהיא מאוד קלה ויפה ונוחה לקיפול ואז שהגעתי הביתה נכנסתי בפורומים וראיתי שאם שמים עליה שקיות היא יכולה להתהפך וגם הטיולון לא מגיע למצב שכיבה מלאה והסוכך של השמש בטיולון הוא קצר מאוד .. השאלה הם אלו דברים זניחים או משהו שחשוב להסתכל עליו?..????חשוב לי שהגלה לא תיהיה נמוכה מידי ושתיהיה יפה וקלה יחסית... יש משהו ספציפי שאתה יכול להמליץ לי?.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו