גובה ידית העגלה לבחורה נמוכה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• גובה ידית העגלה לבחורה נמוכה
    שלומית
    23/10/2011

ממה שהתרשמתי גובה הידית במרבית העגלות הוא כ-100 ס"מ, הבעיה היא שאני בחורה נמוכה (148 ס"מ) ואני מתרשמת שלא יהיה לי נוח להחזיק עגלה בגובה הזה (הידיים שלי מעט מוטות כלפי מעלה).
    האם יש איזושהי "נוסחא" לדעת מה גובה הידית המומלץ לפי הגובה?
    האם אכן בזווית כזו יהיה לא נוח לטייל עם העגלה? כלומר, האם הייתם ממליצים להציב קריטריון זה במקום הראשון ולסנן עגלות לפיו או שיש דברים חשובים יותר וזה לא יפריע לי בכלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גובה ידית העגלה לבחורה נמוכה - תגובה

אביבית מולכו
    23/10/2011

ישנן עגלות ידית אחת שניתן לכוון את גובה הידית כפי מטה זה פיתרון נהדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור לי שיש עגלות כאלו..השאלה היתה

שלומית
    23/10/2011

האם אני צריכה להציב קריטריון זה במקום הראשון? עד כמה זה קריטי?
    אהבתי עגלה מסויימת אך הידית אינה מתכוונת כלפי מטה ובנתיים לא מצאתי עגלה שעומדת בשאר הקריטריונים שלנו ושהיא גם מתכווננת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור לי שיש עגלות כאלו..השאלה היתה - תגובה

אביבית מולכו
    23/10/2011

העגלה היא כלי עבודה עבורך. בעצם אלו הגלגלים שלך לתקופה הקרובה. חלק מהשיקולים הבאים בחשבון בעת רכישת עגלה זה בהחלט נושא הגובה. את חייבת שהעגלה תשרת אותך כראוי, הרי לא ייתכן שאת תמצאי את עצמך מתאמצת בכדי לדחוף עגלה.
    אני באמת ממליצה לך להמשיך ולחפש עגלה שתהיה לך נעימה להליכה ונוחה לתינוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!!

שלומית
    23/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו