עגלות סילבר קרוס לעומת פג-פרגו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלות סילבר קרוס לעומת פג-פרגו
    אלה
    22/11/2011

שלום, אני מעוניינת לרכוש עגלה חצי משולבת, קלת משקל וקלה בקיפול. עגלה עם משענת גב שיכולה לרדת עד ל- 180 מעלות, ושתהפוך למעשה לאמבטיה רכה שלא צריך לפרק אותה לפני הקיפול של העגלה.
    מצאתי שלוש עגלות שהן דומות לדעתי לפי המאפיינים...שתי עגלות של סילבר קרוס (סילבר קרוס פריווי, סילבר קרוס 3d ), או העגלה של פג- פרגו pramette ?
    אני גם יודעת שיש עגלות דמות של אינגליזינה....האם תוכלו לכוון אותי בבקשה לעגלות בסיגנון הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלות סילבר קרוס לעומת פג-פרגו - תגובה

קובי רוזנברג
    22/11/2011

שלום אלה
    אני ממליץ בחום על הפג סוויץ איזי דרייב.
    לילה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג פרגן- לעומת סילבר קרוס

אלה
    22/11/2011

ראיתי את הסרטון של איזי דרייב...לפי הנתונים אני רואה שהיא כבדה יחסית- 9.7 ק"ג...אני מחפשת עגלה קלה כיוון שאנו גרים בבניין ללא מעלית. מה לגבי הדגמים שאני ציינתי מקודם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג פרגו לעומת סילבר קרוס

אלה
    24/11/2011

מישהו מוכן להתייחס להודעה שלי ולענות לי? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג פרגו לעומת סילבר קרוס - תגובה

קובי רוזנברג
    25/11/2011

שלום אלה
    המבחר של עגלות חצי משולבות בשוק הינו יחסית נמוך.
    חברת סילבר קרוס הינה חברה מצויינת אני אישית פחות מכיר את הדגמים שלהם אבל ממה שכן התרשמתי הם גם לא קלות במיוחד.שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו