מתלבטים בין האביו לברייטקס b-agile

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטים בין האביו לברייטקס b-agile
    מיקה
    29/11/2011

לאחר בדיקות רבות ומתישות הצטמצמנו לברייטקס b-agile דגם 4 גלגלים עם סלקל או אמריקאי או אירופאי הבנתי שהאמריקאי מייקר משמעותית בעוד איזה 600 שח בשל הבסיס היקר לרכב, האם יש הבדל כלכך משמעותי בין שני הסלקלים?איך נקרא הסלקל האריופאי ומה טיבו? לגבי האינגליזינה אביו (או אופציה לדגם אחר של אינגליזינה אם יש המלצות יותר טובות) רצינו סלקל שמתלבש גם כן עם מתאמים ועם בסיס לרכב והבנו (מאחר והמקסי קוזי דורש בסיס מאוד יקר) אפשר להתאים גם את הסלקל סייבקס אטון. בחרנו בשתי אופציות אלה מאחר וחשוב לנו עגלה קלילה, קלה לסגירה, פרקטית, צלון ארוך,ולא מעוניינים להחליף לטיולון פשוט לאחר חצי שנה. המחירים פחות או יותר קרובים האינגליזינה יוצאת יותר יקרה עם תוספת הסלקל והמתאמים. נשמח לעצות שיעזרו לנו להחליט. (חסרונות שראיתי בברייטקס הסל קטן יחסית ובאביו הגלגלים מאוד קטנים וצרים, שמעתי גם משהו על אמבטיה צרה, באביו יש פגוש ובברייטקס יש מגש אוכל שניתן לשליפה.)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבטים בין האביו לברייטקס b-agile - תגובה

קובי רוזנברג
    29/11/2011

שלום מיקה
    לגביי הברייטקס אני יכול להגיד לך שאנחנו מאוד מרוצים בחנות והיא נמכרת נהדר עם הסלקל האמריקאי שנקרא B-SAFE (האמריקאי) שמגיע עם בסיס איזו פיקס לרכב וכל החבילה הנ"ל תיצא לך יותר זול מהאינגליזינה אוויו.
    לגביי האביו ניתן להשיג אותה בשילב בלבד אבל יש לי ידידה שקנתה את העגלה וכבר בגיל חודשיים העבירה את התינוק שלה לטיולון מכיוון שהאמבטיה היתה קטנה והיא גם מתלוננת על הרוחב של הטיולון.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברייטקס בי איגל מול האביו

מיקה
    30/11/2011

הי קובי תודה על תשובתך, סליחה על השאלות אני פשוט ממש בהתלבטות..האמת שאין לנו באוטו שנת 2002 אפשרות לאיזו פיקס עד כמה שהבנתי אז איזה סלקל של ברייטקס אתה ממליץ, האירופאי טוב? כי הבנו שאפשר להתקין אותו על בסיס לא איזו פיקס אלא שנתפס עם לולאות כאלה שבאוטו? כמה זה בטיחותי?
    מבחינת המחיר המחירים מאוד קרובים לאביו ,מה שכן הבנתי שיש חסרון בברייטקס שהאמבטיה והסלקל מתלבשים על החלק של הטיולון שלא ניתן להסרה? זה לא מציק ברגליים שהולכים עם העגלה ככה ? ולא מוסיף למשקל? בנוסף ראיתי שאין לברייטקס פגוש כמו באינגליזינה שמגן שהילד לא ישתחרר מהרצופות ויתכופף קדימה, יש לה מגש שאפשר להתקין אך האם זה נוח להשאיר את זה כל הזמן מחובר? בשילב טוענים שרוחב האמבטיה באביו זהה לרוחב של הזיפי שנמכרה כל השנים בהצלחה.אלו עוד חסרונות קיימים באביו? והאם ניתן לחבר סלקל אחר מהמקסי קוזי לעגלת האביו עם מתאמים?
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הולכת על אינגלזינה

אהבה
    30/11/2011

אני דווקא קניתי את האינגלזינה, למרות שיש לי כבר סלקל התאמתי את האטון (שיתלבש עליה), ואני מאוד מאוד מרוצה. התינוק עדיין שוכב בנינוחות באמבטיה, והא כבר בן 4.5 חודש..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסלקל של סייבקס אטון מתלבש על אביו?

מיקה
    30/11/2011

אשמח אם תרשמי לי ,איזה סלקל של אטון קנית? איםה קנית את המתאמים לעגלה ואת הבסיס לרכב? וכמה הכל עלה? בשילב טוענים שרק סלקל של מקסי קוזי\אינגליזינה מתלבשים על האביו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכונתי מקסי קוזי..

אהבה
    30/11/2011

תקוע לי בראש אטון.. כי חברה שלי קנתה כזה.. ודווקא התלהבתי ממנו נורא.. אבל קניתי את האנגלזינה עם המקסי, ואין שמחה ממני!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל לאביו

מיקה
    01/12/2011

אבל למקסי קוזי הבנתי שחייבים בשביל בסיס באוטו איזו פיקס ולי אין באוטו איזו פיקס וגם שהבסיס בלבד עולה 1000 שח בשילב שזה המון!!! ומאוד רציתי בסיס לאוטו לכן חשבתי שאולי אפשר להתשמש בסלקל של אטון סייבקס על האביו עם מתאמים ועם בסיס של הסייבקס באוטו..י שלך מושג או למישהו האם זה אפשרי? לשים סלקל אחר על האביו? או שאני מוגבלת רק למקסי קוזי או סלקל אינגליזינה במידה ואני רוצה את האביו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו