התלבטות לגבי עגלה, אשמח לעזרה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה, אשמח לעזרה
    נועה
    09/12/2011

שלום, אני גרה בקומה ראשונה ללא מעלית ומחפשת עגלה קלה ונוחה לקיפול. ברוב המקומות ראיתי מעט מאוד מבחר של עגלות חצי משולבות או כאלו שבאות עם אמבטיה רכה הניתנת לקיפול - פרט למדריד של ד"ר בייבי, שמצאה חן בעיני אך חלקי הפלסטיק שלה נראים מאוד פשוטים. האם יש דגמים מומלצים של עגלות ללא אמבטיה?
    בנוסף, ברוב המקומות בהם הייתי המליצו דווקא על עגלות עם אמבטיה, אך הזהירות שלא לעלות איתן במדרגות שהתינוק בתוכם. מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה, אשמח לעזרה - תגובה

קובי רוזנברג
    10/12/2011

שלום נועה
    כפי שכבר הבנת שוק העגלות בקטגוריה החצי משולבות מאוד מקופח בשנים האחרונות עקב הביקוש הרב לעגלות משולבות.
    לכן האופציה היחידה היא להתפשר על עגלה דו תכליתית כאשר התינוק נמצא עם כיוון הנסיעה בלבד.
    לילה טוב 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי עגלה, אשמח לעזרה - תגובה

יובל שיזף
    12/12/2011

יש מבחר לא מבוטל של עגלות חצי משולבות בשוק ובמחירים מצחיקים ראיתי כמה פירסומים בסופש של עגלות כאלו בחנויות המובחרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

נועה
    15/12/2011

אבל לא ממש עניתם לי על השאלה..
    יש המלצות ספציפיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו