מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בבקשה תעזרו:סולה ממבה או בי סמארט?פולה11/12/2011
שלום, אני מתלבטת בין 3 עגלות, סולה של מאמס& פאפס, ממבה של אי בי סי דיזיין, ובי סמארט של ברייטקס. אשמח לקבל חוות דעת לגבי תמורה ביחס למחיר.
בנוסף שמעתי שהיבואן של הברייטקס פשט את הרגל. האם זה נכון? ומה זה אומר לגבי כדאיות הרכישה, ומי נותן את האחריות לעגלה?
תודה מראש!
ערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות לגבי עגלה- אשמח להתייחסות
פולה13/12/2011שלום,
אשמח אם תשתפו אותי בניסיונכם מאחר וזו תהיה הלידה הראשונה שלי בע"ה ואני מלאה בהתלבטויות!
העגלות שעניינו אותי וההתלבטות לגביהן :
1. ממבה של ABC - חברה גרמנית, ארץ ייצור סין. המחיר שלה [אבמטיה+טיולון] 4200 ש"ח לא כולל סלקל, אך יש אפשרות לרכוש אותה באנטרנט במחיר הרבה יותר זול אבל בלי אחריות. העגלה נראית יציבה וחזקה, עושה רושם שגם הקיפול נוח, אבל דבר אחד שמאוד מפריע לי זה העובדה שהטיולון [מרכב הישיבה] שלה לא מתיישר. כלומר יש לטיולון כמה זויות, וניתן ליישר את מסד הרגליים, אבל הכסא נשאר תמיד במצד ישיבה. נק' נוספת אך לא קריטית- אין כיסוי רגליים בטיולון. האם מישהי רכשה עגלה זהה או דומה לזו? ומה דעתכן על העובדה שאין מצב שכיבה מלא בטיולון? כמה זה באמת חשוב?
2. בי סמארט של ברייטקס [4 גלגלים] - חברה אירופאית, לא זוכרת ארץ ייצור. מחיר [אמבטי+טיולון+סלקל] בסביבות ה 4400 ש"ח. האמבטיה והטיולון לבדם ממש קלים במשקל. בניגוד לממבה, פה יש את האפשרות להשכיב את הטיולון ל178 או 175 מעלות, וגם ליישר את מסד הרגליים. מה שמפריע לי פה זה שהיבואן פשט את הרגל, ויש סימני שאלה לגבי האחריות. יש לציין כי לאחר חיפוש באנטרנט רוב ההודעות על פשיטת רגל היו בסוף שנת 2010- תחילת 2011, השאלה אם המצב עדיין בעייתי או שהסתדר, כי כמו שהבנתי עגלות חדשות ממשיכות להגיע לחנויות, אז אולי אין ממה לדאוג?
3. ביבו של ביבה- חברה קנדית, ארץ ייצור סין. האופציה הכי זולה. ראיתי מחיר מבצע של 3200 אמבטיה+ טיולון+ סלקל+ בסיס איזופיקס לרכב. העגלה נראית ממש טוב, יציבה, גבוהה, חזקה, בנוסף יש לה גגון הצללה נוסף, הפרסומים שלה מתפארים בבד האמבטיה שעשוי מכותנה ופולי סויה. להורים היא ניראת ממש ממש נוחה, הסל למטה בדומה לסל של ממבה מאוד גדול. גם פה הטיולון נפתח לכמעט 180 מעלות, ובדגם הזה הטיולון דיי גדול [טוב לטווח הארוך]. הבד הוא רחיץ, אבל קצת מזכיר ברזנט במגע שלו, פעם קראתי תגובה של מישהי שאמרה שהילד מזיע בעגלה, אני לא זוכרת אם הכוונה היתה לסל קל או לטיולון.
אשמח לקבל תגובה ממי שמכיר את העגלה.
4. סולה של מאמס&פאפס- חברה בריטית, לא זוכרת ארץ ייצור. קיבלתי הצעה לשלושת הפריטים ב 3500 ש"ח, יש אפשרות לרכוש ללא האמבטיה ב3000 ש"ח, למרות שראיתי תגובות שרכשו גם בפחות. הטיולון נפתח לכמעט 180 מעלות, כך שניתן לוותר על האמבטיה וכך להוזיל את העלות. הרכבה ופירוק קלים ופשוטים. השלדה חזקה. והבדים נעימים יותר מהביבה. הסל למטה קטן יותר מהעגלות שציינתי קודם. אחד היתרונות של העגלה שהיא צרה מהאחרות, ופה עולה השאלה האם הטיולון, שגם הוא יחסים צר, יהיה נוח לתינוק בשלבים מתקדמים יותר.
אני שוקלת לוותר על האמבטיה, ולכן חשוב שהטיולון יהיה נוח גם לשכיבה מגיל 0 וגם להמשך. הטיולון הכי נוח שראיתי זה איזי דרייב של פג-פרגו, שלבדו הוא נמכר ב 2790 ש"ח. במקרה הזה מפריע לי הקיפול וההרכבה של הלדה שנראה יותר מסובך ומסורבל מהעגלות האחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה לעזור לגבי הממבה...
ענת15/12/2011הי,
אני אמנם לא מכירה את העגלות האחרות, אך לגבי שאלתך על הטיולון של הממבה, בזמנו גם אני התלבטתי לגבי זה. פחדתי שהאפרוח לא יוכל לישון בטיולון, אבל מסתבר שהיום באירופה ממליצים לעודד תנוחת ישיבה מגיל חצי שנה, ולכן ברוב העגלות החדשות הטיולונים כבר לא מתיישרים יותר. בכל מקרה, אני יכולה להרגיע אותך שלפחות הקטנצ'יק שלי ישן טוב בטיולון של הממבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעזרו:סולה ממבה או בי סמארט? - תגובה
קובי רוזנברג19/12/2011שלום פולה
קודם כל לגביי היבואן של ברייטקס אכן בסוף שנת 2010 חברת בייבי סייף נקלע לקשיים והועברה לכונס נכסים ונרכשה ע"י חברת רסטקס כיום החברה עובדת וממשיכה לייבאות ברייטקס ומוצרים נוספים ניתן לקבל שירות במספר הבא: 072-2555100.
ברייטקס B-SMART עגלה מצויינת ואמינה, החסרון היחידי שהיא כבדה עם הטיולון.
סולה עגלה פופלרית מאוד מתאפיינת במשקל סביר, אבל אני חושב שהטיולון אינו תחליף טוב לאמבטיה.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)