מנשאים..

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מנשאים..
    גולי
    12/12/2011

שלום..
    מלבטת מאוד לגבי מנשא..
    יש את הפנטזו החדש.. מכירים? שנראה ממש מרשים או את הארגו ששמעתי עליו הרבה המלצות מצד שני יש את הבייבי בורן או מאמס אנד פאפס שבהם אפשר לשים את התינוק עם הפנים כלפי חוץ.. יש לכם המלצות לגבי אחד המנשאים? אני מאוד מתלבטת..
    תודה (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנשאים..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנשאים.. - תגובה

יובל שיזף
    12/12/2011

שלום גולי
    ישנם המון מנשאים בשוק ויש את אלו שציינת שזה המותגים המובילים בשוק והם גן מנשאים מצויינים: ארגו שמתאים למשקלים כבדים ואפשר לשים את התינוק גם בגב וביבי ביורן אם השיטה תמיכה הייחודית שלו.רק שבארץ המנשאים האלו מאד יקרים וישנם הרבה מנשאים קצת פחות טובים בהפרשי מחירים גדולים ולכן אני ממליץ שקודם תחליטי למה המנשא ישמש אותך וכמה את מוכנה לשהקיע וככה תוכלי לקבל החלטה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.. יש לי שאלה נוספת...

גולי
    13/12/2011

האם אפשר לרכוש בארץ גם את שאר המנשאים של מאמס אנד פאפס או רק את דגם המורף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנשאים.. - תגובה

אביבית מולכו
    03/01/2012

החשוב ביותר בבחירת מנשא זה אכן לוודא שיש תמיכה לגב הן לחלק העליון והן לחלק התחתון. בדקי בחנות את המנשא עלייך ותראי שאכן יש תמיכת גב מספקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו